Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Ale to już koniec, prawda? Dziś będzie spokój?
mir.ka pisze:Chętnych nadal na nie brak. Miałam wprawdzie jeden telefon o nie, ale po przesłaniu ich aktualnych zdjęć, baba się powtórnie nie odezwała. Podejrzewam ,że były dla nie za wielkie i za stare. Bo ona chciała kociaki.
Koki-99 pisze:A one zawsze tak razem?
MonikaMroz pisze:Przecież to są kociaki tylko takie większe.
One są cudowne.
Atta pisze:mir.ka pisze:Chętnych nadal na nie brak. Miałam wprawdzie jeden telefon o nie, ale po przesłaniu ich aktualnych zdjęć, baba się powtórnie nie odezwała. Podejrzewam ,że były dla nie za wielkie i za stare. Bo ona chciała kociaki.
Taaa, a gdyby wzięła kociaki, to za chwile by miała dość, bo rozrabiają, czy sikają, czy co tam jeszczeSąsiedzi obok nie narzekają, a cieszą się, że kotka, którą im podrzuciłam już większa, oczka jej się robią doroślejsze, biegać zaczęła jak kot, a nie podskakuje jak kulka
U niej to było dość charakterystyczne
I nawet nie narzekają,że ona nie tyle czarna, co jakas taka wypłowiała w brąz idzie. Pewnie jej się za jakiś czas zmieni, bo to też obserwowałam u kotów z dłuższą sierścią.
A kluskowe mości dobrze,że zdrowe i na swojego człowieka też trafią. Chcesz je razem oddać, czy to nie ma znaczenia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości