Miau! Ładmne macie miseczki, takowe kolorowe. A co to takowego mniamuśnego w miseczkach? Musi być mniamuśne bo amciacie z apetytę. Książniczka Ofelja znowu-głodna
Ofelia woli filet kurzy, ale pewnie indyczego też by zjadła ze smakiem. Nie wiem, zima idzie czy co? Obie moje pannice nie jedzą tylko żrą! Miski wylizane, chrupki na kolację i nadal się snują wypatrując co by tu przekąsić. Zwłaszcza Ofelia.
No właśnie na wołowinę i cielęcinę uczulona jest Ofelia. A dzisiaj na śniadanie dostała puszeczkę - kaczka z kangurem. Tak, takie rarytasy czasami jada. Baaardzo smakowało!
ASK@ pisze:Jakie cudne fotki. Bo cudne Kotki. Od razu dzień fajniejszy
To są fotki jak propagandowe. "Mają dobry dom". A spytajcie Kluskę, co o mnie myśli, to wyjdzie szydło z worka. Tak sobie myślę, na tej kanwie, o wartości zdjęcia dawnego tymczaska w domu stałym. Wiele kreacji można pokazać.
Pozdrawiamy serdecznie z farajną. Wygląda na to,że Bigos uratowany
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Trzymajcie łapki za różne sprawy, też za komputer, żeby udało się go podłączyć. Naprawiony, oddany, ale nie miałam czasu myśleć, jak podłączyć. Znając moje możliwości... odłączałam tak, że nie udało się wyrwać jednego kabla. Trudno, żeby się udało, skoro jest na przykręcaną śrubę. Nie jestem techniczna.