Rudi Holmes - nie udało się. Odszedł [*] [*] [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 08, 2005 14:35

Bardzo mi przykro, :crying: :crying: :crying: a taka miałam cichą nadzieję że będzie dobrze.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pt lip 08, 2005 14:52

Dziewczyny macie chyba rację, może on się pojawił po to, aby nas zebrać, żebyśmy zaczęły działać sprawniej (w pojedynkę ciężko, ja do tej pory działałam sama a teraz wiem, że są tacy jak ja i w razie potrzeby spróbują pomóc). Może teraz innym kotom będzie nam łatwiej pomagać, podobno w ilości siła.
Boszzz, ryczę od rana :cry: , koleżanki z pracy już się dopytują, co się stało, jak bym im powiedziała stwierdziłyby, że już kompletnie zwariowałam, dobrze, że tu z wami mogę sobie popłakać :( .
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt lip 08, 2005 15:04

.... tak mi przykro :placz: :placz: :placz: :placz:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Pt lip 08, 2005 15:09

Nie wiem czy to jest dobry pomysł, ale jedyny, jaki wpadł mi do głowy. Czy jest możliwość założenia czegoś w rodzaju fundacji Rudiego Holmesa? W internetowym banku można załozyć konto po minimalnych kosztach. Jeżeli zostały jakieś pieniądze z teraźniejszych wpłat, przelać je tam, a kto by miał jakiś wolny grosz co miesiąc, wpłacałby tam do puli. Narastałby jakiś procent. W razie potrzeby pieniądze przeznaczałoby się na sterylizację bezdomnych kotek, dokarmianie, leczenie kociaków piwnicznych i tak dalej. Oczywiście kropla w morzu potrzeb, ale jeżeli teraz usiądziemy z rękami pod tyłkiem, jaki sens miałaby śmierć Rudiego?
Napiszcie co o tym sądzicie i czy to ma jakikolwiek sens. Możliwe że bredzę.

P.S. Toroj - płeć żeńska.
Mój kot jest najpiękniejszy i najlepszy, bo jest mój.

Rudi Obrazek Obrazek Torinka

toroj

Od: Nie cze 26, 2005 13:28

Post » Pt lip 08, 2005 15:37

Myślę, że to nie jest zły pomysł. To byłby piękny gest potwierdzający, że Rudi Holmes nie umarł na póżno :). Podpisuję się obiema rękami. Thvar też :). Ale jak to zrobić? Bo ja nie mam pojęcia...
Obrazek

Maggda

Od: Sob lut 05, 2005 16:21

Post » Pt lip 08, 2005 15:38

szkoda kota... byl wspanialy i piekny...
:cry: :cry: :cry: :cry:
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Pt lip 08, 2005 15:38

:cry: :cry: :cry: :cry:
dzieci nadlatuja....
ObrazekObrazekObrazek

moni74

Od: Śro sie 11, 2004 18:21

Post » Pt lip 08, 2005 15:47

toroj pisze:Nie wiem czy to jest dobry pomysł, ale jedyny, jaki wpadł mi do głowy. Czy jest możliwość założenia czegoś w rodzaju fundacji Rudiego Holmesa? W internetowym banku można załozyć konto po minimalnych kosztach. Jeżeli zostały jakieś pieniądze z teraźniejszych wpłat, przelać je tam, a kto by miał jakiś wolny grosz co miesiąc, wpłacałby tam do puli. Narastałby jakiś procent. W razie potrzeby pieniądze przeznaczałoby się na sterylizację bezdomnych kotek, dokarmianie, leczenie kociaków piwnicznych i tak dalej. Oczywiście kropla w morzu potrzeb, ale jeżeli teraz usiądziemy z rękami pod tyłkiem, jaki sens miałaby śmierć Rudiego?
Napiszcie co o tym sądzicie i czy to ma jakikolwiek sens. Możliwe że bredzę.

P.S. Toroj - płeć żeńska.

piekny pomysł moim zdaniem ..

Ada

Od: Wto lis 18, 2003 13:25

Post » Pt lip 08, 2005 15:56

Maggda pisze:Myślę, że to nie jest zły pomysł. To byłby piękny gest potwierdzający, że Rudi Holmes nie umarł na póżno :). Podpisuję się obiema rękami. Thvar też :). Ale jak to zrobić? Bo ja nie mam pojęcia...

Ja też :ok:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pt lip 08, 2005 16:01

Zrobcie tak, jak MT 8)

Niech jedna z Was, najlepiej taka, ktora posiada konto internetowe - bo sa najlatwiejsze i najszybsze w obsludze - zalozy subkonto do swojego konta.
Mozecie sobie dobrowolnie ustalic skladki np. miesieczne - nawet niewielkie, 10-20 zl.
I niech te pieniadze beda wplacane na to konto.
Jest Was kilka, a moze do wplat beda tez inni chetni...

Nie wiem, jak to jest w innych bankach, ale np. w Inteligo kazdy rachunek ma swoja nazwe - ten Wasz moglby nazywac sie imieniem kota.
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Pt lip 08, 2005 16:02

Holmes - dzieki ze chociaz przez chwilke byles z nami. I zawsze juz bedziesz.

POmysl super.
Formalnie? Zalozyc stwoarzyszenie.
Bo raczej nie fundacje..
15 osob musi sie podpisac na kwicie, trzeba nspaic statut, zarejestrowac w sadzie i wsio
chyba ze zrobc to nieformalnie - czyli konto w banku i po porstu kto ma to dorzuca, kkto potrzebuje, ten dostaje przelew...

Aiglon

Od: Czw cze 02, 2005 13:48

Post » Pt lip 08, 2005 16:05

Pomysł dobry, poszłasiatka informacji :)/Może coś się wykluje. Ja myślałam raczej o oddzielnym koncie. Ale zobaczymy :).
Obrazek

Maggda

Od: Sob lut 05, 2005 16:21

Post » Pt lip 08, 2005 16:31

Jestem za i ciesze sie ze jest w tym wszystkim jakis sens :D Jestem chetna do pospisywania wplacacania tylko powiedzcie gdzie i jak :)

msc

Od: Nie mar 09, 2003 12:46

Post » Pt lip 08, 2005 16:33

Dopiero doczytałam o Rudim
jestem wstrząśnięta :cry:
gdybyśmy zdecydowały sie na eutanazję wtedy z Niką i Maggdą oszczędziłybysmy thvar tych emocji...........
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Pt lip 08, 2005 16:35

:cry: :cry: :cry:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

[poprzednia][następna]