Ślicznie dziękujemy alicat za worek Josery Catelux i 6 puszek królik 400 gram.Jedzonko dotarło w ub.czwartek - ogromny ratunek na weekend.Niestety karma wczoraj już nam się skończyła. Dużo tego u nas idzie choć oszczędzamy jak możemy.
Jeśli Ktoś mógłby nam woreczek zakupić będziemy ogromnie wdzięczni.Koty jedzą już coraz więcej.
Z racji wczorajszych prac w terenie- nie ogarnęliśmy wczoraj Bazarku.Ale dzisiaj musimy dać radę - bo grosz potrzebny.
Bedzie drogo ale pięknie. Można już szykować zaskórniaczki- zwłaszcza jeśli Ktoś ma wkrótce męską imprezę na oku.Mam fajny zapach jest drogi w cenie regularnej i tylko u nas może go kupić sporo taniej.Fajne niestandardowe opakowanie.Piękny Guerlain trwały- jeśli Ktoś lubi czereśnie .No trwałość cały dzień.
Reszty nie zdradzę - bo muszę popatrzeć ale zapraszam.
Ślicznie dziękujemy Kurka no z tym suchym to zawsze mamy odwieczny problem. A one już coraz więcej jedzą.Jak nie ma suchego albo tylko odrobinka do podzielenia to one zaraz wyjadają gotowane i dodatki i nic nie mają w zapasie na potem.
Andzia już niemłoda.Martwi mnie trochę - bo chyba przed zimą będę musiała zabrać już jedną z kotek na dożywocie.Zamieszka w pokoju seniorek.Nie wiem jeszcze co z Andzią.Zobaczę w jakiej będzie formie przed zimą.