jolabuk5 pisze:Tak to jest przy tymczasowaniu. Za kocią integrację![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie dziękuję, aby nie zapeszyć!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Tak to jest przy tymczasowaniu. Za kocią integrację![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nul pisze:Ma piękne futerko, mądre spojrzenie i zaczyna chcieć wyjść ze mną z łazienkiA ja nie mam pomysłu, jak zorganizować jej przeprowadzkę, bo jej tam nad morzem chyba nie przycięli pazurków
Edit: nieustająco dziękujemy za komplementy!
mir.ka pisze:Nul pisze:Ma piękne futerko, mądre spojrzenie i zaczyna chcieć wyjść ze mną z łazienkiA ja nie mam pomysłu, jak zorganizować jej przeprowadzkę, bo jej tam nad morzem chyba nie przycięli pazurków
a sama nie potrafisz jej ich przyciąć?
mir.ka pisze:Nul pisze:Ma piękne futerko, mądre spojrzenie i zaczyna chcieć wyjść ze mną z łazienkiA ja nie mam pomysłu, jak zorganizować jej przeprowadzkę, bo jej tam nad morzem chyba nie przycięli pazurków
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:Ma piękne futerko, mądre spojrzenie i zaczyna chcieć wyjść ze mną z łazienkiA ja nie mam pomysłu, jak zorganizować jej przeprowadzkę, bo jej tam nad morzem chyba nie przycięli pazurków
Ja bym też nie umiała.
Moment wprowadzenia "nowego" do stada zawsze jest stresujące. Trzymam kciuki, żeby się udało!![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości