O, takim kotem bym chciała być!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Właśnie - odpowiednie ubranie! Dlatego kotki nie spacerują po deszczu, futerko NIE JEST odpowiednim ubraniem na deszcz![]()
Mizianki dla kochanej Cioci-Babci ode mnie![]()
![]()
![]()
Sabcia
Czasem chciałabym być kotem. Koniecznie domnym
nie tylko Ty
MB&Ofelia pisze:Przyłączam się do klubu.
O, takim kotem bym chciała być!
MB&Ofelia pisze:Oj tam oj tam. Koty mają dziwne poczucie wygody. Mała Czarna właśnie drzemie koło mnie na twardym stoliku, przytulona do laptopa, i twierdzi że jej wygodnie. Po co kocyk i podusia? Ręka Dużej pod łepek wystarczy.
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Właśnie - odpowiednie ubranie! Dlatego kotki nie spacerują po deszczu, futerko NIE JEST odpowiednim ubraniem na deszcz![]()
![]()
![]()
Sabcia
nie tylko Ty
Ty też?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Właśnie - odpowiednie ubranie! Dlatego kotki nie spacerują po deszczu, futerko NIE JEST odpowiednim ubraniem na deszcz![]()
![]()
![]()
Sabcia
nie tylko Ty
Ty też?
ja też
MB&Ofelia pisze:Ciocie. Wy to nie wiecie co se chcecie. Kotkowe życie jezd takowe ciążkie! Podusie nigdy nie są dość miątkie i czasami czeba się nimi dzielić z inszym kotku albo z Dużą. Czeba czekać na śniodanko aż się ludź wypusia, a późmniej drapaczyć w drzwi od bałkona aż się ludź domyśli i je otworzyA na bałkonu znowuż mało bzykaczy, latacze za daleko...
Książniczka Ofelja malkontentka
Chikita pisze:Miałam taki plan jak na obrazku, a sprzątałam piwnice. Potem trochę chałupkę i teraz se dopiero legnę. A szkoda, bo następny tydzień będzie dość intensywny,
MB&Ofelia pisze:A ja miałam dzisiaj całkiem aktywny dzień. Nawet jedno okno umyłam (wreszcie widać coś więcej niż tylko odciśnięte kocie noski). Teraz odpoczywam przy lampeczce winka.
Chikita pisze:Do mycia okien polecam robota. Puszczasz i czekasz. Jeden z najlepszych sprzętów jakie kupiłam. Aż chce się myć oknamyje szybko, sprawnie i nawet gada !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 15 gości