aga66 pisze:Izuniu, u mnie ptaki tak samo dużo jedzą i jeże też. Twój jeżuś jakiś duży jest? Moje wyglądają jak połowa "twojego". Fajna jest ta symbioza jeży z kotami
Bo Twoje to może tegoroczne.
Moderator: Estraven
aga66 pisze:Izuniu, u mnie ptaki tak samo dużo jedzą i jeże też. Twój jeżuś jakiś duży jest? Moje wyglądają jak połowa "twojego". Fajna jest ta symbioza jeży z kotami
Myszorek pisze:U mnie tego roku tez obrodziło w jeże, juz nie widziałam ładnych kilka lat, a teraz sobie w nocy tak ok. 22.00 zaczynaja parami biegać. jedne takie jak ten z filmu, drugie trochę większe.
iza71koty pisze:
Nie wiem co z tymi ptakami nie tak.Żrą ostatnio jak opętane.
Taki upał a one chcą 3-4 razy dziennie.Ile im nie dam - wszystko jedzą.Więcej niż zimą.Wogóle w ten płaski duży pojemnik- co im zimą sypałam jedzenia- to teraz im nalewam wodę.No ja albo Damian na kogo tam padnie.One piją i jeszcze się w tym kapią.Szpaki to się tłuką o ten basen wręcz.Jak zaczynają wodne kąpiele- to naprawdę zabawnie to wygląda.

LimLim pisze:Niesamowite jakie są zgodne i jak cudnie się kąpią![]()
A jak tam dziki?
100 sztuk.
Dotarło we wtorek.Pięknie dziękujemy 

LimLim pisze:U nas pogoda też marna. Dziwnie jest, zimno, wietrznie. Koty na balkon nie chcą wychodzić bo boja się szalejących gałęzi
LimLim pisze:Niesamowite jakie są zgodne i jak cudnie się kąpią![]()
A jak tam dziki?
- te pudełka co mi wysłałaś smsem.Będą idealne- na jedzenie dla kotów.Sama używam podobnych- jak się uda zdobyć.
LimLim pisze:Mówisz - masz. Mam ich dużo
Użytkownicy przeglądający ten dział: sebans i 40 gości