Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Brawo Hugonek Odważny!
Anna2016 pisze:Hugonek dzielny Kocurek
Gosiagosia pisze:Anna2016 pisze:Hugonek dzielny Kocurek
Dzielny i bardzo kochany.
Cały czas myślę o jego chorobie i mocno wierzę że będzie dobrze.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Anna2016 pisze:Hugonek dzielny Kocurek
Dzielny i bardzo kochany.
Cały czas myślę o jego chorobie i mocno wierzę że będzie dobrze.
MUSI być dobrze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anna2016 pisze:Zdrowia Hugonku!
Gosiagosia pisze:Byłyśmy z Emi na szczepieniu wścieklizny i przeglądzie kuperka bo zawsze ma zapchane gruczoły.
Teraz ja idę na upiększenie tzn zrobię kolorek i podetne włosy bo już zarosłam. Wczoraj zrobiłam manicure japońskie i już będę piękna emerytka
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Byłyśmy z Emi na szczepieniu wścieklizny i przeglądzie kuperka bo zawsze ma zapchane gruczoły.
Teraz ja idę na upiększenie tzn zrobię kolorek i podetne włosy bo już zarosłam. Wczoraj zrobiłam manicure japońskie i już będę piękna emerytka
a co to japoński manicvure?
ja nie maluję paznokci bo lubię długie i takie mogę mieć tylko naturalne, od lakieru mi się rozdwajają
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Byłyśmy z Emi na szczepieniu wścieklizny i przeglądzie kuperka bo zawsze ma zapchane gruczoły.
ja nie maluję paznokci bo lubię długie i takie mogę mieć tylko naturalne, od lakieru mi się rozdwajają
Ja też nie maluję paznokci, manicure japoński wzmacnia paznokcie, po nim ładnie się błyszczą nie są łamliwe i nie rozdwaja się. Polega on na wmasowaniu w płytkę paznokci specjalnych odżywczych past odpowiednimi pilniczkami do każdej pasty odpowiedni pilniczek czy patyczek.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Byłyśmy z Emi na szczepieniu wścieklizny i przeglądzie kuperka bo zawsze ma zapchane gruczoły.
Ja też nie maluję paznokci, manicure japoński wzmacnia paznokcie, po nim ładnie się błyszczą nie są łamliwe i nie rozdwaja się. Polega on na wmasowaniu w płytkę paznokci specjalnych odżywczych past odpowiednimi pilniczkami do każdej pasty odpowiedni pilniczek czy patyczek.
a to taki mógłby być
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, Silverblue, zuza i 79 gości