Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ciekawie by to wyglądało - spacer z czterema kotami. Gorzej jakby zaczęły miauczeć chórem
Nul pisze:Czyli w sumie miałabym siedem transporterków!Przez „cztery dodatkowe” rozumiałam „cztery dodatkowe do moich trzech”
Nul pisze:Czyli jesteśmy umówione! W sobotę zjawia się Nul z siedmioma kotami upchanymi do dwóch transporterów (bo Nul ma dwie ręce), a za Nulem lecą Duzi tych nie-Nuliwych kotów z wrzaskiem, że im koty ukradli! Koty miauczą, pieski szczekają, Duzi wyrywają swe koty Nulowi kidnaperowi, następuje ogólne pomieszanie wszystkiego i zmysłów! Miau!
I potem przewodnicy wrocławscy będą tę historię opowiadać kolejnym pokoleniom turystów… na kolejnych spacerach…
Nul pisze:Czyli jesteśmy umówione! W sobotę zjawia się Nul z siedmioma kotami upchanymi do dwóch transporterów (bo Nul ma dwie ręce), a za Nulem lecą Duzi tych nie-Nulowych kotów z wrzaskiem, że im koty ukradli! Koty miauczą, pieski szczekają, Duzi wyrywają swe koty Nulowi kidnaperowi, następuje ogólne pomieszanie wszystkiego i zmysłów! Miau!
I potem przewodnicy wrocławscy będą tę historię opowiadać kolejnym pokoleniom turystów… na kolejnych spacerach…
mir.ka pisze:Nul pisze:Czyli jesteśmy umówione! W sobotę zjawia się Nul z siedmioma kotami upchanymi do dwóch transporterów (bo Nul ma dwie ręce), a za Nulem lecą Duzi tych nie-Nulowych kotów z wrzaskiem, że im koty ukradli! Koty miauczą, pieski szczekają, Duzi wyrywają swe koty Nulowi kidnaperowi, następuje ogólne pomieszanie wszystkiego i zmysłów! Miau!
to może ja też ze swoimi przyjadę?![]()
tylko jak upchać 6 kotów do dwóch transporterów?
mir.ka pisze:Nul pisze:Czyli jesteśmy umówione! W sobotę zjawia się Nul z siedmioma kotami upchanymi do dwóch transporterów (bo Nul ma dwie ręce), a za Nulem lecą Duzi tych nie-Nulowych kotów z wrzaskiem, że im koty ukradli! Koty miauczą, pieski szczekają, Duzi wyrywają swe koty Nulowi kidnaperowi, następuje ogólne pomieszanie wszystkiego i zmysłów! Miau!
MaryLux pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:Czyli jesteśmy umówione! W sobotę zjawia się Nul z siedmioma kotami upchanymi do dwóch transporterów (bo Nul ma dwie ręce), a za Nulem lecą Duzi tych nie-Nulowych kotów z wrzaskiem, że im koty ukradli! Koty miauczą, pieski szczekają, Duzi wyrywają swe koty Nulowi kidnaperowi, następuje ogólne pomieszanie wszystkiego i zmysłów! Miau!
To Twój problem
ewkkrem pisze:Oj tam, oj tam, co za frajda oglądać Wrocławskich pobratymców z transporterka??? Spróbujcie same. Mogę się, ewentualnie
, na smyczkę zgodzić!!!
Drops.
PS. Nas będzie czworo + duża. Może listę trzeba założyć?
Chikita pisze:Tam w Rosji to wszystko dziwne. Nawet koty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Silverblue i 31 gości