MalgWroclaw pisze:"Tetryczkami" ...![]()
tetryczka to ja, bo zrzęda zgryźliwa![]()
trytytkami umocowałaś
spokojnego dnia i rośnijcie!

ASK@ pisze:katikot pisze:Czy chcecie może fanty na bazarek? Bratowa robi porządki i coś by chętnie dała na koty, jeśli się przyda (odbiór w Warszawie) - na razie ma na zbyciu eleganckie buciki dziewczęce użyte ze dwa razy i dwie puchowe kurtki dziecięce (ale to chyba lepie wystawić bliżej zimy?).
Dzięki. Nie jestem specem od bazarków. Mało ogarnięta jestem i poza tym czasu też mało bo jest co robić. Ale może trzeba wreszcie spróbować?!
katikot pisze:ASK@ pisze:katikot pisze:Czy chcecie może fanty na bazarek? Bratowa robi porządki i coś by chętnie dała na koty, jeśli się przyda (odbiór w Warszawie) - na razie ma na zbyciu eleganckie buciki dziewczęce użyte ze dwa razy i dwie puchowe kurtki dziecięce (ale to chyba lepie wystawić bliżej zimy?).
Dzięki. Nie jestem specem od bazarków. Mało ogarnięta jestem i poza tym czasu też mało bo jest co robić. Ale może trzeba wreszcie spróbować?!
A może by gusiek1 chciała dorzucić do swojego bazarku?

MalgWroclaw pisze:Spokojnego dnia dla Wszystkich.

Współczuję przeżyć! Dobrze że tylko na strachu się skończyło.
Kot. Nie dla idiotów!Gretta pisze::strach: Współczuję przeżyć! Dobrze że tylko na strachu się skończyło.

ten strach pamiętam do dziś.
Kot. Nie dla idiotów!
. W domu okazało się ,żem przerosła kiecę
i swoje wyobrażenia o figurze zwiewnej i powiewnej. Cyc się wypiął defasonując drapowania przy dekolcie.
Choć dużego to ja go nie mam.
.
Balerinki w słonecznym kolorze. Kupione dawno na jakiejś wyprzedaży i zaniesione do pracy celem rozłażenia. leżały upchane w szafce, czekając na zaistnienie. Teraz miały przeżyć swoje dni chwały! Cudnie pasując się do szmatki na mnie. W pracy, udając fałszywą skromność, przyjmowałam komplemanta jak ładnie wyglądam. Jaka fajna kieca. Jakie paputki dopasowane.
Wisząc tylko na nosku resztkami kleju! To ta od paputkowania była! Co było robić. Zdjęłam godnie buty. Wyprostowana, machając parą słonecznych balerinek i jedną podeszwą, dumnie polazłam na bosaka. Tyłami. By mnie ludziska pod osobistym blokiem taką "nagą" nie widzieli 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości