Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Stomachari pisze:Sporo zwierzaków leży na tych matach, nie słyszałam o tym, aby był wzrost zachorowań na pęcherz.
Inna sprawa, że sporo zwierzaków nie znaczy wszystkie. U mnie mata ciekawa była na początku, potem nie bardzo.
Stomachari pisze:Nie jest tak chłodna jak z lodówki. Przypomina zimną podłogę. Coś jak temperatura gołego betonu. Czyli jest chłodniejsza od klepki czy paneli.
Gosiagosia pisze:Stomachari pisze:Nie jest tak chłodna jak z lodówki. Przypomina zimną podłogę. Coś jak temperatura gołego betonu. Czyli jest chłodniejsza od klepki czy paneli.
Chyba mi odpowiada tzn Emi bo ona lubi się kłaść na podłodze I tarasie.
Rozjaśniłaś mi myślenie i decyzję.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Stomachari pisze:Nie jest tak chłodna jak z lodówki. Przypomina zimną podłogę. Coś jak temperatura gołego betonu. Czyli jest chłodniejsza od klepki czy paneli.
Chyba mi odpowiada tzn Emi bo ona lubi się kłaść na podłodze I tarasie.
Rozjaśniłaś mi myślenie i decyzję.
i kupisz jej?
Ewa L. pisze:Ja swojego Miśka (psa ) latem nakrywałam mokrym ręcznikiem. Bardzo to lubił.
Pozdrawiamy z Polcią słonecznie.![]()
![]()
Gosiagosia pisze:Upał już daje się we znaki nawet mnie która lubi ciepełko, jednak nad wodą jest może lepiej a w mieście duchota.
Hugusiowi leki podaję albo sposobem w jedzonku a ten gorzki Metrovis rozpuściłam i podałam strzykawką.
Teraz Hugo mnie nie lubi
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Upał już daje się we znaki nawet mnie która lubi ciepełko, jednak nad wodą jest może lepiej a w mieście duchota.
Hugusiowi leki podaję albo sposobem w jedzonku a ten gorzki Metrovis rozpuściłam i podałam strzykawką.
Teraz Hugo mnie nie lubi
strasznie niedobra jesteś
jolabuk5 pisze:Czasami rozumieją. Ale zwykle nie. Jesteś bardzo dzielna, że sobie radzisz z podawaniem leków. Hugonek Ci wybaczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek i 31 gości