Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga66 pisze:Jaki słodki brzuniodo schrupania ten maleńtas.
Kotina pisze:Ale rozkoszne są te małe kociaki![]()
mir.ka pisze:Małe były dzisiaj na pierwszym szczepieniu i czipowaniuPo drodze tak się obydwie darły, że aż gardła miały czerwone , tak stwierdziła wetka przy badaniu. Dziewczyny dorodne, zdrowe, Inusia waży 830 g , a Olinka 810 g. Są już gotowe do adopcji , tylko gdzie ten domek
Kotów w schronisku i w domach tymczasowych pełno
mir.ka pisze:Małe były dzisiaj na pierwszym szczepieniu i czipowaniuPo drodze tak się obydwie darły, że aż gardła miały czerwone , tak stwierdziła wetka przy badaniu. Dziewczyny dorodne, zdrowe, Inusia waży 830 g , a Olinka 810 g. Są już gotowe do adopcji , tylko gdzie ten domek
JoasiaS pisze:mir.ka pisze:Małe były dzisiaj na pierwszym szczepieniu i czipowaniuPo drodze tak się obydwie darły, że aż gardła miały czerwone , tak stwierdziła wetka przy badaniu. Dziewczyny dorodne, zdrowe, Inusia waży 830 g , a Olinka 810 g. Są już gotowe do adopcji , tylko gdzie ten domek
Mirka, jest w tej chwili masakryczny zastój w adopcjach![]()
Ludzie myślą o wakacjach i urlopach.
Ja ogłaszam takich maleńkich chłopczyków - Lolka i Bolka, które jakiś bydlak zabrał kociej mamie i porzucił w krzakach tuż obok naszej firmy:
Od kilkunastu dni ani jednego telefonu...
Kciuki za Twoje dziewczynki![]()
Nul pisze:Też urocze chłopaki! Sklonować kociolubnych by się zdało... BY ich było więcej... A tak to tylko coraz więcej kotków, i to bez klonowania...
jolabuk5 pisze:Jakie fajne chłopaki! I imiona mają ekstra - lubiłam Bolka i Lolka!![]()
W styczniu domki by się zabijały, ale teraz... No nic, za DOBRY domek!![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:O czarną dziewczynę to mi sie telefony urywały, a krówki jakoś nie mają powodzenia![]()
A to, ze zastój o tej porze to doskonale wiem, przekonałam się przez te kilka lat tymczasowania.
A Twoje chłopaki sliczne![]()
![]()
JoasiaS pisze:mir.ka pisze:O czarną dziewczynę to mi sie telefony urywały, a krówki jakoś nie mają powodzenia![]()
A to, ze zastój o tej porze to doskonale wiem, przekonałam się przez te kilka lat tymczasowania.
A Twoje chłopaki sliczne![]()
![]()
Ruszy w końcu![]()
Wszystkie wyadoptujemy - i krówki, i czarne, i jakie tam jeszcze ześle los![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1351 gości