LimLim pisze:Odłóż![]()

LimLim pisze:Odłóż![]()

Weekendowanie alessandra pisze:Atta w tym 26 numerku duzo tej kawy sie leje? jakem kawowy nałogowiec nawet wówczas romans zniosę
Atta pisze:alessandra pisze:Atta w tym 26 numerku duzo tej kawy sie leje? jakem kawowy nałogowiec nawet wówczas romans zniosę
O ile dobrze pamiętam to są tam podane różne typy podania z przypisaniem do częstych bywalców lokalu prowadzonego przez bohatera i zjawia sie tam ten ona przybywająca z zagranicy i cos tam między nimi kwitnie, a potem sie komplikuje, a potem jest jeszcze trochę kawy
alessandra pisze:Atta pisze:alessandra pisze:Atta w tym 26 numerku duzo tej kawy sie leje? jakem kawowy nałogowiec nawet wówczas romans zniosę
O ile dobrze pamiętam to są tam podane różne typy podania z przypisaniem do częstych bywalców lokalu prowadzonego przez bohatera i zjawia sie tam ten ona przybywająca z zagranicy i cos tam między nimi kwitnie, a potem sie komplikuje, a potem jest jeszcze trochę kawy
to polewajale na razie z wysłka poczekajmy

Można się zaszyć pod kocem z książeczką i będzie praktycznie jak w październiku 
alessandra pisze:nr 9 prosze dorzuc do moejgo pudełka, wsak, rozumiem, pudełko już jakowes mam![]()
Irlandzkie łąki
Atta pisze:alessandra pisze:nr 9 prosze dorzuc do moejgo pudełka, wsak, rozumiem, pudełko już jakowes mam![]()
Irlandzkie łąki
A nieee, do pudełka pani szanowna jeszcze nie nabyła prawTrzeba sobie zasłużyć. A przy jednej albo dwóch książkach to zaledwie miejscówka na tajemnej półce
Nelly pisze:Ja poproszę na tajemną półkę nr 6 MarilynCzy są jakieś fotki w książce?
Oraz 31 Houston, mamy problem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości