MaryLux pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nul pisze:Inusiu, ależ pomysł, pić odwrotną stroną! Oj kreatywna z Ciebie kobieta
mir.ka pisze:Nul pisze:Inusiu, ależ pomysł, pić odwrotną stroną! Oj kreatywna z Ciebie kobieta
i straszna złośnica
Nul pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:Inusiu, ależ pomysł, pić odwrotną stroną! Oj kreatywna z Ciebie kobieta
i straszna złośnica
A to takich zdjęć, kociej złośnicy, nam nie pokazujeszPewnie "nie do zdjęć" Ci wtedy
mir.ka pisze:Nul pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:Inusiu, ależ pomysł, pić odwrotną stroną! Oj kreatywna z Ciebie kobieta
i straszna złośnica
A to takich zdjęć, kociej złośnicy, nam nie pokazujeszPewnie "nie do zdjęć" Ci wtedy
raczej wtedy nie mam mozliwości zrobić fotki , bo w jednej ręce kot w drugiej butelka z mlekiem
Nul pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:Inusiu, ależ pomysł, pić odwrotną stroną! Oj kreatywna z Ciebie kobieta
i straszna złośnica
raczej wtedy nie mam mozliwości zrobić fotki , bo w jednej ręce kot w drugiej butelka z mlekiem
Należy opatentować butelkę zawierającą (prócz mleka) ukryty aparacik foto. Wtedy się będzie fotografowało samo... i wtedy będziemy mieć zdjęcia kociego podniebienia najczęściej
O, jeszcze może dron latać wokół Was i uwieczniać scenę
Prawda, że mam mnóstwo genialnych pomysłów? No prawda???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości