Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Yocia pisze:Zamówię w takim razie Catelux - dostałam link do aukcji od LimLim. Poproszę jeszcze tylko na jaki adres zamówić
iza71koty pisze:Yocia pisze:Zamówię w takim razie Catelux - dostałam link do aukcji od LimLim. Poproszę jeszcze tylko na jaki adres zamówić
Dziękujemy bardzo mocno.![]()
![]()
![]()
Zaraz podam adres na pw.
Naprawdę już nie mam pomysłów ani też możliwości.Rutynowo robię co trzeba ale motywacji mi brakuje.Musimy wytrwać do 26 maja a dwie godziny temu sprawdziłam konto gdzie mam pieniążek na koty i jeszcze się okazało ze cholerny bank właśnie teraz musiał mi zabrać prowizję od debetu odnawialnego za cały rok.Najlepszy moment. Nie ma co.Chyba już od ponad roku nie prosiłam Toz o żadną pomoc.Gdyby chcieli to też by o nas pamiętali ale....ech.I wiem ze tam też nic nie załatwię - bo nikt telefonu nie odbiera.Wzięłaś sobie na głowę - to się męcz.A pomoc kotom lotniskowym była obiecywana.Dla nich sie liczy ze ktoś się tym zajął i problem z głowy.-
Ale problem jest.I to duży.W kwietniu spłaciłam ogromne zadłużenie.Zbilansowane koszty po przetrwaniu zimy - przetrwać trzeba było to się porobiło gdzie indziej żle.Nie liczyłam ze w maju będzie cudnie- bo wiedziałam że w zanadrzu jest jeszcze kilka spraw do uregulowania- ale niestety doszły inne wydatki chociażby związane z pracą Męża.
Zgromadziłam sobie materiały wcześniej.Myślałam ze jak szybko ogarniemy te sterylki to będzie czas na wytchnienie i dorobienie paru groszy na bazarku.Wcześniej moje prace się sprzedawały.Ale do tego trzeba mieć spokojną głowę a nie masę zmartwień jak teraz.W kwietniu nic kupić na bazarek nie mogłam - wiec nie mam co sprzedać.Tak wiec kółko się zamyka.Zreszta o perfumach zapomnieć moge na razie wogóle.Jeszcze kiedy kupić mogłam dwa razy zostałam oszukana więc tylko poniosłam straty.
mir.ka pisze:iza71koty pisze:Yocia pisze:Zamówię w takim razie Catelux - dostałam link do aukcji od LimLim. Poproszę jeszcze tylko na jaki adres zamówić
Dziękujemy bardzo mocno.![]()
![]()
![]()
Zaraz podam adres na pw.
Naprawdę już nie mam pomysłów ani też możliwości.Rutynowo robię co trzeba ale motywacji mi brakuje.Musimy wytrwać do 26 maja a dwie godziny temu sprawdziłam konto gdzie mam pieniążek na koty i jeszcze się okazało ze cholerny bank właśnie teraz musiał mi zabrać prowizję od debetu odnawialnego za cały rok.Najlepszy moment. Nie ma co.Chyba już od ponad roku nie prosiłam Toz o żadną pomoc.Gdyby chcieli to też by o nas pamiętali ale....ech.I wiem ze tam też nic nie załatwię - bo nikt telefonu nie odbiera.Wzięłaś sobie na głowę - to się męcz.A pomoc kotom lotniskowym była obiecywana.Dla nich sie liczy ze ktoś się tym zajął i problem z głowy.-
Ale problem jest.I to duży.W kwietniu spłaciłam ogromne zadłużenie.Zbilansowane koszty po przetrwaniu zimy - przetrwać trzeba było to się porobiło gdzie indziej żle.Nie liczyłam ze w maju będzie cudnie- bo wiedziałam że w zanadrzu jest jeszcze kilka spraw do uregulowania- ale niestety doszły inne wydatki chociażby związane z pracą Męża.
Zgromadziłam sobie materiały wcześniej.Myślałam ze jak szybko ogarniemy te sterylki to będzie czas na wytchnienie i dorobienie paru groszy na bazarku.Wcześniej moje prace się sprzedawały.Ale do tego trzeba mieć spokojną głowę a nie masę zmartwień jak teraz.W kwietniu nic kupić na bazarek nie mogłam - wiec nie mam co sprzedać.Tak wiec kółko się zamyka.Zreszta o perfumach zapomnieć moge na razie wogóle.Jeszcze kiedy kupić mogłam dwa razy zostałam oszukana więc tylko poniosłam straty.
zaraz przeleję Ci kasę dla moich dziewczyn, bedziesz miała wcześniej
maczkowa pisze:W związku z tym, o czym piszesz, awaryjnie zmieniłam przeznaczenie aktualnie zbieranych środków, miała iść pula na Powszechną Sterylizacje, coś było nazbierane i to oraz jakiś kawałek z przyszłych środków przeznaczę dla Twoich kotów, przelałam 100zł, nie jest to ogromny zastrzyk pieniędzy, ale dzien dwa pomoze Wam przetrwać
iza71koty pisze:maczkowa pisze:W związku z tym, o czym piszesz, awaryjnie zmieniłam przeznaczenie aktualnie zbieranych środków, miała iść pula na Powszechną Sterylizacje, coś było nazbierane i to oraz jakiś kawałek z przyszłych środków przeznaczę dla Twoich kotów, przelałam 100zł, nie jest to ogromny zastrzyk pieniędzy, ale dzien dwa pomoze Wam przetrwać
![]()
Oj masz urwanie głowy z tymi w potrzebie....
![]()
![]()
Maluszki od Rybci już raczkują.
mir.ka pisze:iza71koty pisze:maczkowa pisze:W związku z tym, o czym piszesz, awaryjnie zmieniłam przeznaczenie aktualnie zbieranych środków, miała iść pula na Powszechną Sterylizacje, coś było nazbierane i to oraz jakiś kawałek z przyszłych środków przeznaczę dla Twoich kotów, przelałam 100zł, nie jest to ogromny zastrzyk pieniędzy, ale dzien dwa pomoze Wam przetrwać
![]()
![]()
![]()
moje też
iza71koty pisze:mir.ka pisze:iza71koty pisze:maczkowa pisze:W związku z tym, o czym piszesz, awaryjnie zmieniłam przeznaczenie aktualnie zbieranych środków, miała iść pula na Powszechną Sterylizacje, coś było nazbierane i to oraz jakiś kawałek z przyszłych środków przeznaczę dla Twoich kotów, przelałam 100zł, nie jest to ogromny zastrzyk pieniędzy, ale dzien dwa pomoze Wam przetrwać
![]()
![]()
![]()
moje też
Oj Twoje - to już chyba większe i same papusiają?Pokażesz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości