Druga...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gutek pisze:Dostałam fakturę na 300 zł z Animal Vet za szczepienie kociąt z ul Sopockiej, płatnik Fundacja Kocie Życie, rozumiem, że to Twoje? Przelew wyjdzie dzisiaj.
Fajnie spierniczają z apartamentu, dlatego u mnie w pewnym momencie stanęła klatka kenelowa i skończyły się ucieczki
kwiryna pisze:Bastet, zerknij, ktoś szuka weta w Jeleniej Górze viewtopic.php?f=1&t=210912 może Ty bedziesz umiała pomóc?
Ja jestem przyzwyczajona, że maluchy (nawet duże, no. po sterylkach) jak trzba to siedzą w klatkach, oczywiście w towarzystwie braci i sióstr. Bywały takie co jak spidermany po suficie ganiały. Jak trzeba to trzeba i już.
Bastet pisze:Dziewczyny, czy po szczepieniu zdarzyło Wam się, że kotek nie chciał jeść i był bardziej osowiały? A nawet, że wymiotował? Jak długo to trwało?
Bastet pisze:Dziewczyny, czy po szczepieniu zdarzyło Wam się, że kotek nie chciał jeść i był bardziej osowiały? A nawet, że wymiotował? Jak długo to trwało?
ASK@ pisze:Bastet pisze:Dziewczyny, czy po szczepieniu zdarzyło Wam się, że kotek nie chciał jeść i był bardziej osowiały? A nawet, że wymiotował? Jak długo to trwało?
Tak, bywało. Ale po 24 godzinach wracały do normy. Szczególnie jak koty osłabione są.
Czy nie za wcześnie szczepienie po surowicy? Mnie uczono ,że najmniej 14-21 dni po zapodaniu specyfiku szczepić można.
Kciuki
Bastet pisze:Gutek pisze:Dostałam fakturę na 300 zł z Animal Vet za szczepienie kociąt z ul Sopockiej, płatnik Fundacja Kocie Życie, rozumiem, że to Twoje? Przelew wyjdzie dzisiaj.
Fajnie spierniczają z apartamentu, dlatego u mnie w pewnym momencie stanęła klatka kenelowa i skończyły się ucieczki
Tak, tak. Dziękuję bardzo za opłacenie szczepienia!To moje rozdarciuchy. Przekażę.
No właśnie kennelu nie mam... Zresztą chyba w tym wieku - a mają 9 tygodni, to już by troszkę się nie pomieściły w kennelu. Klatkę by rozniosły...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Gosiagosia, haaszek, januszek i 43 gości