Kicia ma domek w Szczecinie! Już jest w domku!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 05, 2005 10:31

Co do skaleczenia - nie wiem czym jeszcze byłoby dobrze posmarować... Może jakiś wet Ci pomoże?
Co do alergii - też mam nadzieje, że nie będziecie mieli pecha - z alergią jest tak że może nie ujawnić się przy trzydniowym kontakcie z alergenem, a może przy długotrwałym. Ale mam nadzieję że u Was będzie inaczej...
Ja sama jestem alergiczką, a mam dwa koty na stałe i jakieś na przechowaniu.

W niedziele rozmawiałam z kolegą z uczelni, który pochodzi ze Szczecina - jak będzie jechał da mi znać.

A jak tam ma sie Kicia?
Lorraine - ja może bym wpadła w czwartek, tak po 20? Mogłabym?
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Wto lip 05, 2005 12:36

No właśnie jak Kicia.Pozdrawiam
asia02

Post » Wto lip 05, 2005 12:56

Katy pisze:Lorraine - ja może bym wpadła w czwartek, tak po 20? Mogłabym?

Zapraszam :D
Obrazek

lorraine

Od: Pt lis 14, 2003 16:33

Post » Wto lip 05, 2005 12:59

asia02 pisze:No właśnie jak Kicia.Pozdrawiam

Kicia sie nuuuudzi :crying:
Siedzi i siedzi w tym jednym pokoju, pojechalaby juz do swojego domku :wink:

Pieknie ze mna rozmawia, bawi sie myszka, czuje dobrze i cudownie mruczy jak sie ja glaszcze :1luvu:

A najslodsze ma te lapki w skarpeteczkach, jak mruczy to tak przebiera cudnie tymi bialymi paluszkami :love: Zakochac sie mozna od razu :lol:
Obrazek

lorraine

Post » Wto lip 05, 2005 15:30

Tęsknimy i czekamy :catmilk:
asia02

Post » Śro lip 06, 2005 19:42

Witam Was Po dłuższej przerwie. Niestety jeden z piorunów uszkodził mój komputer i dopiero teraz udało mi się go uruchomić. Przez ten czas umierałam z ciekawości co z moja ulubienicą. Tak bardzo się cieszę, że znalazła nowy domek :dance: Przeczytałam, ze obecnie jest problem z transportem Kici. Jeśli nie uda się załatwić nic wczesniej to ja chętnie przewiozę koteczkę w sierpniu. Na pewno będziemy jechać na wakacje przez Szczecin, więc jeśli do tego czasu nikt się zgłosi służe uprzejmie pomocą.

Bagirka

Od: Nie sty 02, 2005 17:40

Post » Śro lip 06, 2005 22:26

Bagirka pisze:Witam Was Po dłuższej przerwie. Niestety jeden z piorunów uszkodził mój komputer i dopiero teraz udało mi się go uruchomić. Przez ten czas umierałam z ciekawości co z moja ulubienicą. Tak bardzo się cieszę, że znalazła nowy domek :dance: Przeczytałam, ze obecnie jest problem z transportem Kici. Jeśli nie uda się załatwić nic wczesniej to ja chętnie przewiozę koteczkę w sierpniu. Na pewno będziemy jechać na wakacje przez Szczecin, więc jeśli do tego czasu nikt się zgłosi służe uprzejmie pomocą.

Dziekuje pieknie :flowerkitty:
Nie trace jednak nadzieii ze uda sie jednak kotke wyekspediowac jeszcze w lipcu, bo juz widac ze sie nudzi i teskno jej do wlasnego domku bez potworow czajacych sie za drzwiami :wink: :lol:
Obrazek

lorraine

Post » Czw lip 07, 2005 6:35

My też dziękujemy, pocieszamy się ,że tak ma być,ale oczywiście czekamy,a naszemu kidowi należy się order za cierpliwość ,bo takową nigdy nie była wszystko musi byc już.całusy :balony:
asia02

Post » Pt lip 08, 2005 16:05

Co słychać Lorraine,jak się czujecie :)
asia02

Post » Pt lip 08, 2005 21:59 transport Warszawa-Poznan - Szczecin

A może ktoś będzie jechał chociaż z W-wy do Poznania i podrzuci tu kotkę? Ja do Szczecina wybieram się średnio raz na m-c, więc mogę ją z Poznania przewieźć dalej autkiem. No to jak? Jeździ ktoś na trasie W-wa - Poznań?
:?: :?: :?:
mircea

mirciek

Od: Czw cze 30, 2005 22:43

Post » Pt lip 08, 2005 23:36 Re: transport Warszawa-Poznan - Szczecin

mirciek pisze:A może ktoś będzie jechał chociaż z W-wy do Poznania i podrzuci tu kotkę? Ja do Szczecina wybieram się średnio raz na m-c, więc mogę ją z Poznania przewieźć dalej autkiem. No to jak? Jeździ ktoś na trasie W-wa - Poznań?
:?: :?: :?:
mircea

:D Dzieki :D

Ide szukac na transportowy :D
Kiedy bedziesz jechac teraz?
Obrazek

lorraine

Post » Sob lip 09, 2005 16:06

Ale się robi gorąco :D Ide zrzucić pajęczyny z kuwety :wink:
asia02

Post » Sob lip 09, 2005 17:50

Melduję stan pełnej gotowości bojowej :wink: . Dajcie znać, jak znajdzie się transport nach Posen 8)
pozdrawiam
mircea

mirciek

Od: Czw cze 30, 2005 22:43

Post » Sob lip 09, 2005 18:45

O Matko,myje okna ,podłogi,tapetuje... :wink:
asia02

Post » Sob lip 09, 2005 18:49

No kilka osób jedzie z W do P :)
asia02

[poprzednia][następna]