Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Opocznij, za dużo stresu, ale i covid potrafi po paru miesiącach dać się we znaki, my z siostrą miałyśmy go w grudniu, a ostatnio siostrze zepsuł się smak - albo nie czuje smaku albo np to co jest słodkie czuje jako słone![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Nieeee, dlaczego zaraz covid? Może się po prostu przeziębiłaś?
ewar pisze:Gosia, to może być związane z pogodą. Ostatnio cały czas byłam śpiąca, nic mi się nie chciało robić. Fakt, jestem świeżo po szczepieniu, ale znajomi, którzy się nie szczepili też czuli się kiepsko.
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Nieeee, dlaczego zaraz covid? Może się po prostu przeziębiłaś?
To nie przeziębienie tylko taka niemoc i te niby duszności.
jolabuk5 pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Nieeee, dlaczego zaraz covid? Może się po prostu przeziębiłaś?
To nie przeziębienie tylko taka niemoc i te niby duszności.
Oby to nie było nic groźnego! Zwolnij, daj organizmowi odpocząć, prześpij się dodatkowo w dzień. Weź witaminy, popij witaminą C. Trzeba próbować najprostszych środków. Masz gorączkę?
mir.ka pisze:Gosiu proszę bez wygłupów, nie ma żadnego chorowania, to co było przeszło i ma nie wracać, w żadnym wypadku.
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiu proszę bez wygłupów, nie ma żadnego chorowania, to co było przeszło i ma nie wracać, w żadnym wypadku.
I tego się trzymam
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiu proszę bez wygłupów, nie ma żadnego chorowania, to co było przeszło i ma nie wracać, w żadnym wypadku.
I tego się trzymam
pamiętaj, bo
mir.ka pisze:a jak Hugonek? był na badaniach?
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:a jak Hugonek? był na badaniach?
Nie był bo mąż nie mógł się zwolnić a ja go nie dotargam do weta.
Jest dobrze, je, nie wymiotuje obecnie śpi. Może w środę da radę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], januszek, nfd i 40 gości