Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maggda pisze:Na razie nie mam transportu. Napisałam smsa do O-l-g-i (to jeden z ostatnich bo karta "wyschła"
) i czekam, aż się pojawi.
Powiem wam, że Rudi jeszcze nie pojechał a już na nim tęsknię. Mimo że to nie ja go mam w domu. Ale bardzo się cieszę, że domek któy znalazł jest taki OK. Oby wszystkie kotki znajdowały domki i to jeszcze takie
Maggda pisze:Super, dzięki O-l-d-z-e mamy transport:):). Dzięki. Kolejna sprawnie przeprowadzona akcja
Nika Łódź pisze:potwierdzam, Magda cos baknela memu TZ o rewanzu w naturze i zaczela sie wycofywac, no normalnie musialam ja pogonic![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Donosze, ze Rudi zrobil kolejna, wieeeeeeelka, normalna kupke, ktora, jak zwykle, przywitala mnie swym aromatem z samego progu![]()
Dostal tabletke po dluzszej walce (chwala mu, ze pazurow nie uzywa) i zjadl spora garsc wolowinki (zwiekszam mu porcje, bo nie wymiotuje od soboty). Stwierdzam tez, ze efekt wspolnych obrad z Magda i jej TZ-tem, czyli spostrzezenie, ze Rudi przybral na wadze, jest prawdziwe
Rudi wyraznie zaczal sie zaokraglac
Mostek juz nie jest szpilka pod skora, a lopatki sa bardziej kragle, nie probuja sie wydostac przecinajac skore
Sluzy chlopakowi moja kuchnia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 79 gości