Rudi Holmes - nie udało się. Odszedł [*] [*] [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 04, 2005 21:59

o boże, jaki on biedny :cry:
Obrazek

dakota

Od: Wto lis 16, 2004 15:06

Post » Pon lip 04, 2005 22:09

Moje śliczne cudo zabiedzone... Super, że nabiera ciałka.
Obrazek
Jeśli nie możesz nakarmić stu, nakarm choć jednego.

thvar

Od: Pt sty 07, 2005 3:21

Post » Pon lip 04, 2005 22:11

taki biedaczek ale bedzie dobrze, on wyzdrowieje!
Dziewczyny jesteście wspaniałe, dzięki Wam za to. :love: :) :aniolek:

Ravioli

Od: Pon lip 04, 2005 15:47

Post » Pon lip 04, 2005 22:17

w swoim imieniu - :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Nika Łódź

Od: Pt maja 21, 2004 22:27

Post » Pon lip 04, 2005 22:25

Kurcze, trzeba wiele miesięcy, żeby nabrał wygladu kota. :?
Thvar, wielkie wyzwanie przed Tobą. :ok:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pon lip 04, 2005 22:47

Da rade:) dzielna dziewcyzna jest:) Trzy maluchy slepe i zakatarzone odchowala bez porbolemu najmniejszego, to z Rudim tez da rade!
Kotek - nie wiesz jaki cie dom czeka:)

Aiglon

Od: Czw cze 02, 2005 13:48

Post » Pon lip 04, 2005 23:01

Na razie nie mam transportu :(. Napisałam smsa do O-l-g-i (to jeden z ostatnich bo karta "wyschła" :)) i czekam, aż się pojawi.

Powiem wam, że Rudi jeszcze nie pojechał a już na nim tęsknię :(. Mimo że to nie ja go mam w domu. Ale bardzo się cieszę, że domek któy znalazł jest taki OK. Oby wszystkie kotki znajdowały domki i to jeszcze takie :)
Obrazek

Maggda

Od: Sob lut 05, 2005 16:21

Post » Pon lip 04, 2005 23:12

Aha, uprzejmie donoszę, że uszłam z życiem ze spotkania z TZtem Niki. Przyznałam się że to ja namieszałam, uśmiechnęłam się czarująco i zwiałam, jak zaczął siępodnosić z fotela ;). Wolałam nie wnikać, w jakich zamiarach :twisted: .

A Rudi w tym czasie darł się za drzwiami, hihihi
Obrazek

Maggda

Post » Pon lip 04, 2005 23:26

Przestańcie już, bo mi sie uszy spalą ;-) Poza tym to wy zasługujecie na wszelkie pochwały. Dzięki wam on żyje i ma nadzieję. I jako już było nie było mamusia in spe ;-)) DZIĘKUJĘ wam za to.
Obrazek
Jeśli nie możesz nakarmić stu, nakarm choć jednego.

thvar

Od: Pt sty 07, 2005 3:21

Post » Pon lip 04, 2005 23:34

potwierdzam, Magda cos baknela memu TZ o rewanzu w naturze i zaczela sie wycofywac, no normalnie musialam ja pogonic :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Donosze, ze Rudi zrobil kolejna, wieeeeeeelka, normalna kupke, ktora, jak zwykle, przywitala mnie swym aromatem z samego progu :twisted:
Dostal tabletke po dluzszej walce (chwala mu, ze pazurow nie uzywa :twisted: ) i zjadl spora garsc wolowinki (zwiekszam mu porcje, bo nie wymiotuje od soboty). Stwierdzam tez, ze efekt wspolnych obrad z Magda i jej TZ-tem, czyli spostrzezenie, ze Rudi przybral na wadze, jest prawdziwe :D Rudi wyraznie zaczal sie zaokraglac :D Mostek juz nie jest szpilka pod skora, a lopatki sa bardziej kragle, nie probuja sie wydostac przecinajac skore :D Sluzy chlopakowi moja kuchnia :D
Obrazek

Nika Łódź

Od: Pt maja 21, 2004 22:27

Post » Wto lip 05, 2005 0:04

Maggda pisze:Na razie nie mam transportu :(. Napisałam smsa do O-l-g-i (to jeden z ostatnich bo karta "wyschła" :)) i czekam, aż się pojawi.

Powiem wam, że Rudi jeszcze nie pojechał a już na nim tęsknię :(. Mimo że to nie ja go mam w domu. Ale bardzo się cieszę, że domek któy znalazł jest taki OK. Oby wszystkie kotki znajdowały domki i to jeszcze takie :)

Jaki transport?
co ?
gdzie?
o której?
nic nie wiem,
chętnie pomogę
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Wto lip 05, 2005 0:23

Super, dzięki O-l-d-z-e mamy transport :):):). Dzięki. Kolejna sprawnie przeprowadzona akcja :)
Obrazek

Maggda

Post » Wto lip 05, 2005 0:32

Maggda pisze:Super, dzięki O-l-d-z-e mamy transport :):):). Dzięki. Kolejna sprawnie przeprowadzona akcja :)

Jak sie jutro spotkamy nie będziesz się tak cieszyć :twisted:
szczególnie jak nas w wiadomościach pokażą i do kochanówki odeślą :wink:
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Wto lip 05, 2005 1:07

Nika Łódź pisze:potwierdzam, Magda cos baknela memu TZ o rewanzu w naturze i zaczela sie wycofywac, no normalnie musialam ja pogonic :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Donosze, ze Rudi zrobil kolejna, wieeeeeeelka, normalna kupke, ktora, jak zwykle, przywitala mnie swym aromatem z samego progu :twisted:
Dostal tabletke po dluzszej walce (chwala mu, ze pazurow nie uzywa :twisted: ) i zjadl spora garsc wolowinki (zwiekszam mu porcje, bo nie wymiotuje od soboty). Stwierdzam tez, ze efekt wspolnych obrad z Magda i jej TZ-tem, czyli spostrzezenie, ze Rudi przybral na wadze, jest prawdziwe :D Rudi wyraznie zaczal sie zaokraglac :D Mostek juz nie jest szpilka pod skora, a lopatki sa bardziej kragle, nie probuja sie wydostac przecinajac skore :D Sluzy chlopakowi moja kuchnia :D

Wiadomo :D Jestescie kochane, dziewczyny :1luvu:
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Wto lip 05, 2005 7:03

Nika jak tam Rudi dziś, czy jedzie na pobranie krwi?
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

[poprzednia][następna]