Duża mówi, że zawsze pamięta o Florce, nie pamiętała o rocznicy jej śmierci i była smutna. O mnie duża mówi, że jestem Kalkomania, bo cały czas się przytulam. Spaliśmy razem. Wiedliśmy życie kotów, bo w nocy mało spaliśmy, duża była na podwórku. Teraz było śniadanie Sylwuś
Nasza Duża mówi, że dobrze mieć taką kalkomanię A Kubuś i Klusia też się przytulają? Łazicie wszyscy razem, czy Duża Wam trochę dzieli terytorium, żeby Cię Klusia nie atakowała? Kitek dopytujący
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga
Sylwuś. Tulaj się do Dużej ile wlezie bo one te Duże tego poczebują. Ja się tulę wieczorę przed pusianiem. Niestety Mała Ciorna też się tuli z drugiej strony łapki Dużej no i musze to jakoś wyczymać. Niech jej będzie, czasami łaskawnie jej jeszcze wylizam łepcia A dzisiaj byli u nas Bapcia i Dziatek i Mała Ciorna gupia się bojała że ją będą łapać i zawozić gdziesik i się schowała za szafkami. No gupia jak kapć Dużej, zamiast tuptać do Dziatka na mizianko to siedziała jak truś i ledwo ją było widać. A na obiadek była mniamusna rypcia! mrrrrrr... Książniczka Ofelja