ciepła dla Wszystkich i pw dla Dam Kolczykowych 
brooklynboogie pisze:Po 6 maja (wtedy też kardiolog Noelowy) duża właściwa dokładka

za Wasze zdrowie i samopoczucie i za wizytę Noeliczka u kardiologa, a także najcieplejsze myśli i ogrom pozytywnej energii.

MAU pisze:Czekamy zatem cierpliwie na dużą dokładkę![]()
Marta nieustające![]()
za Wasze zdrowie i samopoczucie i za wizytę Noeliczka u kardiologa, a także najcieplejsze myśli i ogrom pozytywnej energii.
Trzymajcie się Dziewczynki![]()
![]()

Poważnie, dziękuję, Koki-99, morelowa, MAU wielkie buziaki na bezpieczną odległość dla Was
]
Zapach już testuję, kolczyki z labradorytem już noszę. Te z jadeitem idealnie mi pasują do naszyjnika z kolorowych minerałów, który poprzednio kupiłam, a nie miałam do niego odpowiednich kolczyków i leżał. Czuję się dziś jak po zakupach w ekskluzywnym butiku
Poziom endorfin maksymalny Koki-99 pisze:Paczuszka odebrana. Bardzo dziękuję za wszystkoZapach już testuję, kolczyki z labradorytem już noszę. Te z jadeitem idealnie mi pasują do naszyjnika z kolorowych minerałów, który poprzednio kupiłam, a nie miałam do niego odpowiednich kolczyków i leżał. Czuję się dziś jak po zakupach w ekskluzywnym butiku
Poziom endorfin maksymalny
DZIĘKUUUUJĘ!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości