Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
meg11 pisze:Andrzeja zaczęło kłóć w klatce piersiowej, pogotowie dość szybko przyjechało, chłopaki pojechali z nim do szpitala i wrócili po rzeczy do domu jak pojechali z powrotem, nie było już do kogo. 2h-tyle. Janusz strasznie głupio robi
ASK@ pisze:meg11 pisze:Andrzeja zaczęło kłóć w klatce piersiowej, pogotowie dość szybko przyjechało, chłopaki pojechali z nim do szpitala i wrócili po rzeczy do domu jak pojechali z powrotem, nie było już do kogo. 2h-tyle. Janusz strasznie głupio robi
Ja to wiem , ty wiesz i on też. Janusz jest tchórzem. Takim medycznym. Wydaje się mu ,że gdy nie ma diagnozy to nic się nie dzieje. Jego rodzina jest obciążona genetycznie . Strachem przed lekarzami także. Od internisty do dentysty. On sam leczy się od 26 roku życia. Gdy trafił do szpitala z zawałem to aż kipiał z lęku i nikt tak nie cierpiał jak on. Nikt też tak szybko nie chciał wyjść jak on. A z własnej winy to się stało bo do lekarza nie chciało mu się chodzić. Latami brał leki które przestały działać. Gdybyśmy wtedy z Danką na pogotowie nie zadzwoniły to czort wie co by się stało. A nie chciał. Opór materii lekarskiej w dziedzinie przyjazdu był równie silny co Januszowy. Nie chcieli się stawić. Danka była bardziej namolna.
A tak z innej beczki. Czarny żart.![]()
Gdy szłam na operację kręgosłupa nie kojarzyłam szpitala do jakiego trafiłam. Wydawał się być znajomy ale czort wie dlaczego.
Mąż targa walizkę, popycha mnie kulejącą i raptem grobowo rzecze
Kilka lat temu w tym szpitalu umarł ojciec a teraz ciebie na ... (tu się zatrzymał przed słowem znanym i oczywistym bom gały w niego wlepiła) ...prowadzę.
Jebł* ciebie mężusiu? Na operację mnie prowadzisz a nie do trumny!
To tyle w temacie męskich strachów faceta mojego. On nawet drzwi od szpitala się boi zobaczyć.
maczkowa pisze:Oponka z opisu do mojej Kluseczki wydaje się podobnaOna i Gunia, nie moje forumowe czasy, ale Precelka pamietam i jego chorobę i świetnie patrzec, jak dobrze sie miewa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości