Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:
Zgadłaś!W nagrodę możesz wybrać temat następnego Kącika
![]()
Moje też głodne. Tylko nie wiadomo, na co mają apetyt...
Gosiagosia pisze:Moje miały mięsko i chętnie zjadły. Pusia smacznie śpi a Hugo jak zwykle okupuje stolik w kuchni i czeka aż mu się jedzonko jakieś trafi.
Gotuje zupkę ogórkowa więc dostanie mięsko z indyka
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Moje miały mięsko i chętnie zjadły. Pusia smacznie śpi a Hugo jak zwykle okupuje stolik w kuchni i czeka aż mu się jedzonko jakieś trafi.
a ja szczawiową z jajkiem
jolabuk5 pisze:Nul, dlaczego "niegodnaś"? Godnaś, jak najbardziejPrzyda mi się podpowiedź, co byście chciały usłyszeć.
![]()
Bo Gosiagosia to pewnie jakiś balet by wybrała, prawda?
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Nul, dlaczego "niegodnaś"? Godnaś, jak najbardziejPrzyda mi się podpowiedź, co byście chciały usłyszeć.
![]()
O tak balet i to klasyczny, wtedy miło się wzruszam.
jolabuk5 pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Nul, dlaczego "niegodnaś"? Godnaś, jak najbardziejPrzyda mi się podpowiedź, co byście chciały usłyszeć.
![]()
O tak balet i to klasyczny, wtedy miło się wzruszam.
A jaki konkretnie? Bo te najsłynniejsze, Jezioro łabędzie, Dziadek do orzechów, a teraz Don Kichot - już były.
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Moje miały mięsko i chętnie zjadły. Pusia smacznie śpi a Hugo jak zwykle okupuje stolik w kuchni i czeka aż mu się jedzonko jakieś trafi.
a ja szczawiową z jajkiem
Dawno nie jadłam zupki szczawiowej.
Lubię zupy tylko nie zawsze chce mi się gotować, ja gotuję duży garnek i potem muszę 3 dni ją jeść![]()
Muszę nauczyć się gotować mnejsze porcje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek i 17 gości