Śliczna Stasia...ma domek:)):))zazdroscimy domkowi:(:(:))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 04, 2005 11:30 Stasia w nowym domku :)):)):)):))

vienna pisze:Jestem STASIA. Tak wyglądam:
Obrazek
Wiedziałam, że tak będzie, na ten dzień czekałam już od niemal tygodnia. Wreszcie się pojawiły, pięć sztuk Stachówek. Podbiegłam, wzięły mnie na ręce.Były takie zaskoczone, chyba one nie wiedziały, ze mnie spotkają.... . Zabrały, byłam bardzo głodna, mama gdzieś dawno przepadła... :cry:
Zostałam nakarmiona, i muszę przyznać, że dawno nie miałam tak pełnego brzuszka :)
Odwdzięczyłam im się uroczym mruczeniem. Cudownie było, gdy duże trzymały mnie na rękach, zasnęłam z ufnością...wiedziałam, że nic już mi nie zagrozi.
Duże są bardzo fajne, ale mówią, że nie mogę tutaj zostać. Jutro wyjeżdżają..., podobno mam zapewniony transport do Warszawy, Poznania, Bydgoszczy i Gliwic. To już za chwilę.
Sukam kogoś kto mnie pokocha, pomizia, będzie dbał, żebym już nigdy nie była głodna.
Duże twierdzą, że jestem śliczna, że wyglądam zdrowiutko, zresztą zobaczcie sami...:
http://upload.miau.pl/1/20139.jpg
http://upload.miau.pl/1/20140.jpg
http://upload.miau.pl/1/20141.jpg
http://upload.miau.pl/1/20142.jpg
http://upload.miau.pl/1/20143.jpg
http://upload.miau.pl/1/20144.jpg

Szukamy jej dobrego domu:
vienna, Ania z Poznania, dakota, moni74, dorot
Gość

Post » Pon lip 04, 2005 11:36

tytul zmieniony:)
ps.nadal oplakuje Stasie, czuje sie , jakbym oddala wlasne dziecko :cry:
mam nadzieje, ze Melba pokocha ja na rowni ze mna, bardzo prosze o sesje zdjeciowe i widomosci od ksiezniczki :wink:

vienna

Od: Pt sie 20, 2004 8:15

Post » Pon lip 04, 2005 11:55

vienna pisze:tytul zmieniony:)
ps.nadal oplakuje Stasie, czuje sie , jakbym oddala wlasne dziecko :cry:
mam nadzieje, ze Melba pokocha ja na rowni ze mna, bardzo prosze o sesje zdjeciowe i widomosci od ksiezniczki :wink:

Vienka, trzymaj się, też ostatnio przeżyłam oddania Anilanki :(

Melba napewno ją pokocha, bo kto by nie pokochał takiej ślicznej koteczki :D

i czekamy na relację z dokocenia 8)
Vici, Klarcia, Fire Dragon, PD i Asiczek
Obrazek

asiczek

Od: Czw sie 12, 2004 13:23

Post » Pon lip 04, 2005 14:12

ojej...melba pisz, pisz dużo co u małej
i ... zmień podpis :wink:

dorot

Od: Wto lip 06, 2004 17:15

Post » Pon lip 04, 2005 14:24

sama sie nie moge doczekac kiedy juz wroce do domu... policzyc straty i kocie lebki :)
Glunio troche sie dal oblaskawic juz bo po przyniesieniu Stasi polozyl sie za fotelem demonstrujac ogrom swojej obrazy :) Piszczyk za to jak stary ciapa wcale nie syczal tylko gotow byl sie od razu przyjaznic z nowa towarzyszka
mam nadzieje ze meble cale zastane dzisiaj...

fotki juz mam obiecane niedlugo :)

melba

Od: Wto lis 16, 2004 12:50

Post » Pon lip 04, 2005 17:14

a ja mam pytanko w kwestii formalnej, czy Stasia zostanie Stasią 8)

fajnie by było gdyby została oficjalną maskotką forum Stachówek :D
Vici, Klarcia, Fire Dragon, PD i Asiczek
Obrazek

asiczek

Od: Czw sie 12, 2004 13:23

Post » Pon lip 04, 2005 17:27

asiczek pisze:a ja mam pytanko w kwestii formalnej, czy Stasia zostanie Stasią 8)

fajnie by było gdyby została oficjalną maskotką forum Stachówek :D
:ok:
dla mnie i tak będzie Stasią... :wink:

Melba, zazdroszczę Ci tej malutkiej, ona jest cuuudna....

stęskniona dakota :(
Obrazek

dakota

Od: Wto lis 16, 2004 15:06

Post » Wto lip 05, 2005 7:40

nie wiem czy zostanie, na razie jakos to imie do niej pasuje :) moze najwyzej dostanie drugie? :)

oznajmiam wszem i wobec ze strat zadnych nie bylo... jak weszlam do mieszkania to koty spaly po katach, cisza, spokoj :) komitywa troche lepsza niz w niedziele, syczenie zdawkowe, pacanie lapka w dynke tez tak jakby symboliczne...
za to widze ze sie towarzystwo rozkreca, dziesiec minut po wejsciu do domu i przywitaniu sie juz im nie bylam potrzebna ;) Staska gania juz nie tylko Piszczyka ale i Glunia (ksywa robocza: grozny waz), Glunio postanowil chyba zawalczyc o utrzymanie pozycji dominujacej w stadzie bo przeszedl na pokazy akrobatyczne... owszem, biegaly mi koty po meblach i ganialy sie, ale taraz doszlo juz do potrojnych salt z rozwianym ogonem w locie ;) Glunio produkuje salta samoczynnie nie potrzebujac do tego zadnych zachet ;)
Staska ma w nosie ze postawilam jej miseczki w malym pokoju, lazi wszedzie, nie spi w transporterze w ogole, rozstawia gospodarzy po katach (w kwestii ich misek), zaanektowala wszystkie myszki i pileczki... rozrabia cala noc i tylko dzis rano czekala az zwolnie lozko, zeby sie dumnie ulozyc w czesci centralnej na mala drzemke.
niedlugo, o zgrozo, wysiuda Glunia z jego ulubionego spania na poleczce siatkowej z ikei bo juz widzialam ze sie na niej cwaniara wiesza

chyba musze zaczac chronic gospodarzy ;).... :strach:

melba

Post » Wto lip 05, 2005 7:42

czy to znaczy ze ja tez moge teraz przystapic do forum stachowek w roli... hm.... skarbnika ;)? (bo sie w koncu skarbem opiekuje nie?)

melba

Post » Wto lip 05, 2005 19:40

melba pisze:czy to znaczy ze ja tez moge teraz przystapic do forum stachowek w roli... hm.... skarbnika ;)? (bo sie w koncu skarbem opiekuje nie?)

i symbolem i skarbem - dwa w jednym :wink:
tylko uważaj, żeby Ci się skarbnica nie powiększała zanadto... :lol:

co u Stasiulki?
Obrazek

dakota

Post » Wto lip 05, 2005 19:47

moze jutro zobacze Stasie
narobie fotek, wymiziam małą
Gość

Post » Wto lip 05, 2005 19:50

Anonymous pisze:moze jutro zobacze Stasie
narobie fotek, wymiziam małą

gosciu, kimkolwiek jestes, strasznie Ci zazdroszcze :wink:
Obrazek

dakota

Post » Śro lip 06, 2005 14:04

Melba, opiekuj sie moim dzieckiem... :cry: ..proszę o zdjęcia i relacje...Możesz być skarbnikiem, dyrektorem i sławną piosenkarką...co tylko sobie życzysz.. :D

vienna

Od: Pt sie 20, 2004 8:15

Post » Śro lip 06, 2005 17:40

no czego ja się tu dowiaduję

to ja biegam do ( nieobecnej) Dorot, kotki miziam, jeść daję , kuwetki sprzątam..........i co????
ona tam sie za znalezieniem Staśki ugania :)
Melba, chyba znalazłaś super motywację na odwiedziny :)
Gość

Post » Śro lip 06, 2005 17:44

jaki ja gość jestem??????
cuś siem z forum dzieje
Obrazek

pivonka2

Od: Pt lis 26, 2004 17:10

[poprzednia][następna]