Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Tyle pięknych słów o Tytulku tu już padło...Że był od zawsze,przez cały czs niejednnej osoby na forum,że to kotek legenda... Dolączam się do tych słów.Będzie Go brakowało. Wielki żal. Dorcia44 nawet nie próbuję myśleć o Twojej rozpaczy...To bardzo trudny czas,przytulam Cię mocno. I pamiętaj,musisz być wciąż silna dla innych, które też Cię potrzebują i dzięki Tobie żyją.
Meteorolog1 pisze:[*] Tytek, ten kot towarzyszył mi przez całą moją obecność na forum. Od samego początku podczytywałem Jego wątki. Tytek kot nad koty...
podobnie jak i mi, tylko ja dołączyłam jakoś w trakcie. Ale Tytkowy wątek to tak naprawdę jedyny, który czytam cały czas. Dorotko, bardzo mi przykro Trzymaj się ciepło i nie daj złom
Odeszła kolejna Legenda miau........ Śpij spokojnie Maleńki (*)................. Tak bardzo żal................................... Z całego serca współczuję utraty Tycinka.