Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 48,

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro kwi 07, 2021 23:16 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

Nieeee nooo może się w coś wpasuję. Dawaj resztę :twisted:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Czw kwi 08, 2021 3:58 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

kwinta pisze:5. top bezszwowy na cienkich ramiączkach Gatta XL - poproszę biały i czarny :D

no, chyba se w łeb strzelę ;) jak był tydzien, to pisałam sama do siebie, a jak trafił się dzień, to we dwie z Sabą do jednego ciucha się zgłosiłyście :( Kwinta, chyba 3 posty nad Tobą Saba właśnie te topy wybrała tylko bez wskazania pkt- ale douzgodniłyśmy w kolejnych postach, że o nie chodzi. A ja nie zdązyłam zaznaczyć, bo byłam w pracy, a po padłam umarta i dopiero teraz zaczynam żyć :(

Więc jeśli Saba nie wskazała tych topów ot tak, zeby cokolwiek wybrać, to są Jej, bo niestety, mimo hurtowych ilości rzeczy które sprzedaję, te mam tylko dwa :(
Obrazek

maczkowa

Od: Pon gru 03, 2018 16:47

Post » Czw kwi 08, 2021 4:03 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

Ale pomierzę to potem, bo imho, jeden z tych kolejnych topów, biaginni, jest chyba z takiego samego materiału, będzie sie podobnie rozciągał, więc i rozmiar podobny, tyle, ze koszulka dłuższa, a nie tylko pod biust. Może któraś z Was sie na to zdecyduje :)
Obrazek

maczkowa

Post » Czw kwi 08, 2021 6:12 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

maczkowa pisze:
kwinta pisze:5. top bezszwowy na cienkich ramiączkach Gatta XL - poproszę biały i czarny :D

no, chyba se w łeb strzelę ;) jak był tydzien, to pisałam sama do siebie, a jak trafił się dzień, to we dwie z Sabą do jednego ciucha się zgłosiłyście :( Kwinta, chyba 3 posty nad Tobą Saba właśnie te topy wybrała tylko bez wskazania pkt- ale douzgodniłyśmy w kolejnych postach, że o nie chodzi. A ja nie zdązyłam zaznaczyć, bo byłam w pracy, a po padłam umarta i dopiero teraz zaczynam żyć :(

Więc jeśli Saba nie wskazała tych topów ot tak, zeby cokolwiek wybrać, to są Jej, bo niestety, mimo hurtowych ilości rzeczy które sprzedaję, te mam tylko dwa :(

Spoko, mogę odstąpić bez większego żalu :)

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Czw kwi 08, 2021 9:11 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

SabaS pisze:
maczkowa pisze:

Spoko, mogę odstąpić bez większego żalu :)

Dziękuję SabaS :1luvu: :ok:
maczkowa, dawaj dane do przelewu z kosztami przesyłki :kotek: :D
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Czw kwi 08, 2021 11:29 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

ooo, tu nie napisałam :) dziękuję Saba za ugodowe załatwienie sprawy :)) na razie nie mam co Cię podsumowywać, jak wrzucę nastepną ture, na co mam nadzieje tuż, tuż to będziemy sumować czy coiś dojdzie czy nie :)

kwinta, bardzo dziękuję za wpłatę - już mam na koncie z górką :))
Obrazek

maczkowa

Post » Nie kwi 11, 2021 6:25 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

A czy mogę "wymienić" 1 depilator z bibelotowego bazarku na rzecz nr 3,9,17 z tego bazarku?

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Nie kwi 11, 2021 6:30 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

Ależ oczywiście, że można :) tylko zaznaczę, że ten top carry jest dość krótki, ma długość 56cm, zapomniałam wpisać, a ostatnio dla kogoś mierzyłam :)
Obrazek

maczkowa

Post » Nie kwi 11, 2021 6:47 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

To nic, że krótki. To dla córki a ona lubi takie.

aga66

Post » Nie kwi 11, 2021 6:50 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

a to super :)bo już chciała go moja bratowa, ale że jej się konczył w miejscu nieakceptowalnym dla niej do pokazywania ;) to zrezygnowała :)
Obrazek

maczkowa

Post » Nie kwi 11, 2021 6:52 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

Ha, moja córka jest w wieku (i figurze), że jeszcze to miejsce ma akceptowalne więc biorę :)

aga66

Post » Nie kwi 11, 2021 7:01 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

świetnie :) a ja teraz idę spróbowac przygotowac kolejną partię po wczorajszym wolnym ;)
Obrazek

maczkowa

Post » Nie kwi 11, 2021 17:12 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

na pierwszy rzut rzeczy niesprzedażowe, oddam za koszty wysyłki wpłacone na rzecz Powszechnej Sterylizacji. A jak ktoś po otrzymaniu uzna, że warte sa więcej i dopłaci na P.S. , to jeszcze fajniej :)
Może akurat trafi sie 6 w lotka, czyli ktoś, kto 1. szyje, po 2. rzeczy trafią w gust, po 3. trafią w rozmiar

mam 3 spódnice, w zasadzie na jeden rozmiar, wszystkie z jedną wadą - zepsutym zamkiem :/ ewentualna wymiana to ok 10 zł. Mi sie nie kalkuluje, bo pewnie za tyle bym je wystawiła, a na mnie są za małe- dla siebie zrobiłabym to.

2 dopasowane tuby w kratkę, na podszewce wymiary na płasko identyczne - pas 38x2, biodra 51x2, dół 53x2, długość 54,5
1 spódnica szyta z klinów, rozszerza się do dołu- midi lub maxi, zalezy na kogo. w pasie na kawałku gumka wpuszczona- szerokość pasa 35-38x2, długość 85cm, na metce 40. czarnemu cieżko zrobić zdjecie- więc popisze, jest z takiego lekkiego, lejącego się, przyjemnego w dotyku, minimalnie śliskiego materiału. jest jakiś rozporek z guziczkami doszytymi na linii rozporka.

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

poza tym mam do oddania materiały, tkaniny -
materiały- niebieski 120x50- to się chyba mikrofaza nazywało? z jednej strony taki minimalnie zamszowy, z drugiej sliski, nieco elastyczny, kratka typowo spódniczkowy i ilość materiału też tak na spódniczkę do kolan - 63x150 plus biały taki typowo koszulowy, chyba dość dobra jakość, tak na dotyk mam 300x150cm, białego fotkować nie będę- jest biały.
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

maczkowa

Post » Nie kwi 11, 2021 19:25 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

coś tam dorzuciłam po tych darmowych otwierając sekcje bolerkową :/

dziewczyny, które juz kupiłyście, w zasadzie Aga i Saba, kocka, czy ja mogę opisy Waszych rzeczy trochę zminimalizować? Jesteście zdecydowane? Bo mi pokazało już teraz, że mam za długi post i kupe czasu straciłam na edycje, zeby się zmieścic.
Kwinta, mam nadzieje, ze wszystko będzie ok, bo Twoje topiki musiałam wykasować, zeby wrzucić coś nowego.

Wiec zatem- zapraszam wszystkich na zakupy, bo się w tej szafie kompletnie nie mieszczę ;)

Swoją drogą, zachęcam do zerknięcia na spodnie, te Misty, Claire.dk. Nie są taniutkie, wiem, ale to naprawdę fajne ciuchy i bardzo dobrej jakości i na zdjęciach cięzko oddać ich wygląd, a na żywo naprawdę fajnie wyglądają :)
Obrazek

maczkowa

Post » Nie kwi 11, 2021 20:22 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

mozna , mozna , je wezme na pewno

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

[poprzednia][następna]