Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Mąż nadal w szpitalu, dziś będzie decyzja o wypisie.
Mi dziś się kończy kwarantanna, na dworze zimno i boję się przeziębić ale wyjdę z Emi na krótki spacer.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Mąż nadal w szpitalu, dziś będzie decyzja o wypisie.
Mi dziś się kończy kwarantanna, na dworze zimno i boję się przeziębić ale wyjdę z Emi na krótki spacer.
powodzenia
Nul pisze:U nas przelatują takie drobne krótkie śnieżyce - utraf ze spacerem w przerwę międzyśnieżycową, jeśli u Was też są
Kciuki za Was!
Gosiagosia pisze:Mąż nadal w szpitalu, dziś będzie decyzja o wypisie.
MonikaMroz pisze:Gosiagosia pisze:Mąż nadal w szpitalu, dziś będzie decyzja o wypisie.
Zdrowiejcie...
Oby wszystko jak najszybciej wróciło do normy
jolabuk5 pisze:No właśnie, co u Was?
Gosiagosia pisze:MonikaMroz pisze:Gosiagosia pisze:Mąż nadal w szpitalu, dziś będzie decyzja o wypisie.
Zdrowiejcie...
Oby wszystko jak najszybciej wróciło do normy
Nie wyszłam z Emi, koleżanka ją wyprowadziła na spacer. Jeszcze się nie odważyłam wyjść na dwór.
Mąż wypisany ze szpitala już w domu.
Jakiś nerwowy się zrobił![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości