Macie piękne sukienki, ale żółte byłyby ładniejsze, bo ja lubię żółty i pasowałyby do mojej korony. Duża mówi, że zielony to podobno uspokaja, znerwicowane jesteście ?
Chiko
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:Teściowa powiedziała, że jak solenizantka nas wystawia do wiatru to se robimy imprezkę samodzielnie
Zapraszamy się sami na tańce, hulanki i swawole ok. 20 30. Z okazji pięknego, słonecznego, cieplusiego, ostatniego dnia marca
![]()
Moż, matulu, trochę późno dla mnie ale Teściowa to sowa![]()
Drops.
Nul pisze:Na wszelki wypadek my się już szykujemy... To nasze pierwsze takie wyjście razem w gości! Miau!
MB&Ofelia pisze:Miau. A gdzie Chiko? Chiiikoooo!
Już wię! Przytuptała wcześmniej i Ciocia MaryLux zrobiała z niej pasztetu i zeźarła!![]()
Książniczka Ofelja
Chikita pisze:No jutro, jutro. A ja zapomniałam, zarobiona kurde jestem i niedługo zapomnę jak się nazywam![]()
Macie piękne sukienki, ale żółte byłyby ładniejsze, bo ja lubię żółty i pasowałyby do mojej korony. Duża mówi, że zielony to podobno uspokaja, znerwicowane jesteście ?
Chiko
Chikita pisze:No jutro, jutro. A ja zapomniałam, zarobiona kurde jestem i niedługo zapomnę jak się nazywam![]()
Chiko
Nul pisze:Chikita pisze:No jutro, jutro. A ja zapomniałam, zarobiona kurde jestem i niedługo zapomnę jak się nazywam![]()
Chiko
Denerwowałyśmy się, bo my pierwszy raz tak w gościach! Więc się uspokajamyBratki żółte są
Bajka i Bezia
ewkkrem pisze:Ciociu Nul, Chiko to taka zadziora jest. Żółty to piękny kolor
![]()
Drops.
PS hmm kitekat jest całkiem niezły. Ale tylko w 400g puszcze![]()
Drops wybredny
Chikita pisze:Ojesu, moja Mama lubi czerwony, ale taki prawdziwie wyrazisty ognisty czerwony, że na kilometr widać.
Chiko to; darmozjad, egoistyczny narcyz który kocha tylko siebie i jest tylko do patrzenia i złośliwiec piekielny. ODDAM lub WYMIENIĘ na lepszy egzemplarz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości