Na koty, na długi... dokładka KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto mar 30, 2021 21:14 Re: Na koty, na długi...

kiwi pisze:Givenchy poproszę, coś się stało i zmienił mi się "nos". Nie mogę już ciężkich orientów używać :roll:

U mnie jest jeszcze gorzej.Tez mi się zmieniło.Wiele zapachów mi się podoba- ale nie mogłabym używać.Nie wiem może to hormony albo co. :roll: :oops:

Ta jest fajna.Trwała.Rześka.Dobrze czuć kwiaty.Na wiosnę będzie idealna.No tak mi się wydaje. :P

Dziękujemy pięknie. :1luvu: :201494 Wysyłka szybka?
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto mar 30, 2021 21:16 Re: Na koty, na długi...

LimLim pisze:Elie Saab Resort Collection edycja limitowana EDT 50ml oraz Elie Saab Le Parfum Rose Couture EDT 90ML poproszę :smokin:

O poszalałaś :1luvu: :201494 Mam nadzieję :oops: że ten atomizer nie będzie problemem? :roll: Zapachy są śliczne.Trwałe.Myślę że będziesz zadowolona. :ok:

Wysyłka szybka?

iza71koty

Post » Wto mar 30, 2021 21:18 Re: Na koty, na długi...

Nie musi być szybko jeśli coś jeszcze będziesz dokładać. :piwa:
Misia, Misieczka zawsze będziesz w naszych sercach [*] Mróweczek 15.08.2003-06.02.2020 [*] Biedronka maj 2004-18.10.2021 [*] Kitka10.05.2023 [*]
Z nami : Filemon, Maciek, Lilek, Dzidka, MałeMałe, Tobiś, Mufi, Rudek - został w domu, który kupiliśmy..., dziadeczek Domi zgarnięty ze środka wsi

kiwi

Od: Pt lis 14, 2003 22:32

Post » Wto mar 30, 2021 21:26 Re: Na koty, na długi...

kiwi pisze:Nie musi być szybko jeśli coś jeszcze będziesz dokładać. :piwa:

Ok. :D Jutro najdalej- pojutrze.Zajrzyj. :ok:

iza71koty

Post » Wto mar 30, 2021 22:46 Re: robimy bazarek

iza71koty pisze:
marivel pisze:
iza71koty pisze:Rocher.Unikat.Widziałam na Allegro Ktoś ma wystawiona bodajże za 200 zł.Nietypowy dla zapachów Rochera.Nieco kadzidlany.Ten perfum był produkowany bez atomizera.

Nasza cena to 60 zł.

proszę o En Avril un Soir
wreszcie go spotkałam po tylu latach :-)

Używałaś go kiedyś?I on zawsze taki był bez atomizera? :roll: No ja bym już chyba nie umiała tak używać. :oops: Mi Rochera to się bardzo podobała - ta woda chyba perfumowana nie pamiętam Neonature coś tam w takiej długiej zielonej butelce.Jest teraz już unikatem i droga jak diabli.I lubię tą Monoi.Bardzo. :D

Pięknie dziękujemy. :1luvu: :201494 Pytanie to samo.Wysyłamy szybko?

tej wersji nie używałam, znałam pierwotną. tą z lat siedemdziesiątych, Zaczarowała mnie jej nazwa i to że jest aldehydowa. Ja kocham aldehydy. chciałam dorwać CHOCIAŻ TĄ LIMITOWANĄ ( MIMO ŻE ALDEHYDY Z NIEJ ZNikNĘŁY) ALE i tak JESTEM CIEKAWA . Chłodny kwietniowy wieczór, może w Paryżu, kto wie, może się kiedyś zdarzy . Ta edycja limitowana dla kilku zapachów miała identyczny kształt butelek, podobne graficznie pudełka i wody z szklanym korkiem, bez psikaczów. Stara wersja miała psikacz. Jak się pokazaly, kupiłam sobie reedycję Viee Privee - jednego z moich ukochanych zapachów YR. wycofali go łotry, jak wszystko.

Tez używałam jakiś czas tej zielonej nature, ale bardziej lubilam Magnolię, Bamboo, Zieloną Orchideę, kochałam czarnego irysa ( Iris Noir)- nie wiem jak mogli go wycofac - był boski, trwały, elegancki. Teraz to mnie już tylko wkurzają.

co to znaczy "wysyłamy szybko"?

ale się rozgadałam ciemną nocą :twisted:

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Wto mar 30, 2021 22:58 Re: Na koty, na długi...

iza71koty pisze:
Yocia pisze:Łańcuszek z serduszkiem poproszę :)

Pięknie dziękujemy. :1luvu: :201494 Wysyłka ma być szybko?Będzie tylko to - czy zajrzysz jutro - bo mam jeszcze chyba coś pachnącego - ale nie jestem pewna. :oops:

Nie musi być szybko, jeśli będzie coś spoza perfum to chętnie zajrzę - niestety pachnideł nie stosuję :)

Yocia

Od: Sob sie 01, 2009 10:48

Post » Wto mar 30, 2021 23:07 Re: robimy bazarek

marivel pisze:
iza71koty pisze:
marivel pisze:
iza71koty pisze:Rocher.Unikat.Widziałam na Allegro Ktoś ma wystawiona bodajże za 200 zł.Nietypowy dla zapachów Rochera.Nieco kadzidlany.Ten perfum był produkowany bez atomizera.

Nasza cena to 60 zł.

proszę o En Avril un Soir
wreszcie go spotkałam po tylu latach :-)

Używałaś go kiedyś?I on zawsze taki był bez atomizera? :roll: No ja bym już chyba nie umiała tak używać. :oops: Mi Rochera to się bardzo podobała - ta woda chyba perfumowana nie pamiętam Neonature coś tam w takiej długiej zielonej butelce.Jest teraz już unikatem i droga jak diabli.I lubię tą Monoi.Bardzo. :D

Pięknie dziękujemy. :1luvu: :201494 Pytanie to samo.Wysyłamy szybko?

tej wersji nie używałam, znałam pierwotną. tą z lat siedemdziesiątych, Zaczarowała mnie jej nazwa i to że jest aldehydowa. Ja kocham aldehydy. chciałam dorwać CHOCIAŻ TĄ LIMITOWANĄ ( MIMO ŻE ALDEHYDY Z NIEJ ZNikNĘŁY) ALE i tak JESTEM CIEKAWA . Chłodny kwietniowy wieczór, może w Paryżu, kto wie, może się kiedyś zdarzy . Ta edycja limitowana dla kilku zapachów miała identyczny kształt butelek, podobne graficznie pudełka i wody z szklanym korkiem, bez psikaczów. Stara wersja miała psikacz. Jak się pokazaly, kupiłam sobie reedycję Viee Privee - jednego z moich ukochanych zapachów YR. wycofali go łotry, jak wszystko.

Tez używałam jakiś czas tej zielonej nature, ale bardziej lubilam Magnolię, Bamboo, Zieloną Orchideę, kochałam czarnego irysa ( Iris Noir)- nie wiem jak mogli go wycofac - był boski, trwały, elegancki. Teraz to mnie już tylko wkurzają.

co to znaczy "wysyłamy szybko"?

ale się rozgadałam ciemną nocą :twisted:

Ach Magnolia.....mój pierwszy poważny zapach.Pracowałam w takiej hurtowni przy Baltonie i tam właśnie mieli wody i kremy Rochera niedostępne wtedy gdzie indziej.Nie znam ani Bamboo ani zielonej Orchidei.Ostatnio sprzedałam na alegro ale ta standardową.Też korek bez psikacza.Iris Noir piękny. :D

Znaczy czy zależy Ci na szybkiej dostawie- a może jeszcze będziesz chciała zajrzeć w trakcie :roll: i wtedy wysyłka może być zaraz po Świętach.Dane jeszcze masz?

iza71koty

Post » Wto mar 30, 2021 23:09 Re: Na koty, na długi...

Yocia pisze:
iza71koty pisze:
Yocia pisze:Łańcuszek z serduszkiem poproszę :)

Pięknie dziękujemy. :1luvu: :201494 Wysyłka ma być szybko?Będzie tylko to - czy zajrzysz jutro - bo mam jeszcze chyba coś pachnącego - ale nie jestem pewna. :oops:

Nie musi być szybko, jeśli będzie coś spoza perfum to chętnie zajrzę - niestety pachnideł nie stosuję :)

Może być zaraz po Świętach?Bo może będziemy coś jeszcze mieli - nie z perfum.Mam trochę za mało czasu - żeby na spokojnie zakamarki przejrzeć. :oops: Dane trzeba podesłać czy masz?

iza71koty

Post » Wto mar 30, 2021 23:11 Re: Na koty, na długi...

Może być po świętach wysyłka a dane podesłać :)

Yocia

Od: Sob sie 01, 2009 10:48

Post » Śro mar 31, 2021 6:47 Re: Na koty, na długi...

Yocia pisze:Może być po świętach wysyłka a dane podesłać :)

Dobrze. :D Podeślę w wolnej chwili - bo kolejny zwariowany dzień.Jak znajdę chwilkę czasu -to popatrzę jeszcze co mi tam w zakamarkach szary z zapachów ocalało.

iza71koty

Post » Śro mar 31, 2021 8:12 Re: Na koty, na długi...

Kochani opuszczę Hugo Alive o 10 zł.Zależy mi.To bardzo fajny zapach i długo trzyma.

Zapraszam. :D :ok:

iza71koty

Post » Śro mar 31, 2021 13:39 Re: Na koty, na długi... dokładka

iza71koty pisze:DOKŁADKA

Gucci Flora Woman Woda toaletowa 50ml [/b] zużycie widać na foto. EDT 50ml.[/color][/b]
Obrazek Obrazek

Christian Lacroix Bazar Woda toaletowa 30 ml Unikat
Obrazek Obrazek Obrazek

Victorias Secret Crush Woda Perfumowana 50ml
Obrazek Obrazek

LANCOME IDOLE 10ml- woda perfumowana roll-on 10ml ( format podróżny, kuleczka roll- on zamiast atomizera)
Obrazek Obrazek

ANNA SUI Romantica PERFUM 75 ml
Obrazek Obrazek

iza71koty

Post » Śro mar 31, 2021 15:17 Re: Na koty, na długi... dokładka

Zapraszamy dziewczyny serdecznie.

Kilka słów od siebie dodam.No moim faworytem tutaj jest Anna Sui Romantica.Pojemność 75 ml minimalne zużycie.Bardzo dobra trwałość i projekcja.Bogaty kwiatowo- owocowy skład.Gdybym miała porównać do jakiejś innej marki- to jest to typ perfum Elie Saab.W sumie to już Unikat.Bardzo fajny i trwały zapach na wiosnę.

Oddamy za 80 zł.

Seria Gucci Flora nie bardzo do mnie przemawia - bo nie przepadam za zapachami zielonymi.Więc tutaj nie doradzę.

Oddamy tanio.Jest połowa z pojemności wyjściowej 50 ml.Cena 40 zł.

Kolejny to ostatni zapach Lancome Idole.Śliczny różano- kwiatowy szypr.Bardzo dobra trwałość.Potem wyszła też wersja tego zapachu Intense - ale widzę że sporo Osób rezygnuje - bo wydaje się im za mocny.

U nas używana perfumetka z kulką.Pojemność wyjściowa 10 ml.Taka perfumetka jest dość droga.My oddamy za 30 zł.

iza71koty

Post » Śro mar 31, 2021 15:26 Re: Na koty, na długi... dokładka

Victorias Secret Crush w sumie też unikat.Wersja 2018r.Bez pompki.Trwały kwiatowy mocno podkręcony różą.Z pojemności wyjściowej 50 ml zostało ok 40 ml.Jak dla mnie obecnie trochę za mocny bo ogólnie mam jakieś problemy z węchem.

Oddamy tanio za 50 zł.

No i Bazar na koniec.Unikat.Ma piękne soczyste otwarcie.Potem jednak gaśnie.Trwałość bardzo dobra - ale na początku.Z pojemności 30 ml zużycie około 7 ml.Oddamy za 40 zł.

iza71koty

Post » Śro mar 31, 2021 17:46 Re: Na koty, na długi... dokładka

Dodaj Florę do mojej kupki i można mnie podsumować :1luvu:
Misia, Misieczka zawsze będziesz w naszych sercach [*] Mróweczek 15.08.2003-06.02.2020 [*] Biedronka maj 2004-18.10.2021 [*] Kitka10.05.2023 [*]
Z nami : Filemon, Maciek, Lilek, Dzidka, MałeMałe, Tobiś, Mufi, Rudek - został w domu, który kupiliśmy..., dziadeczek Domi zgarnięty ze środka wsi

kiwi

Od: Pt lis 14, 2003 22:32

[poprzednia][następna]