Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 48,

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto mar 30, 2021 1:02 Re: Garderoba wszelaka, rozmiar y wszelakie- wyprzedaż ciuch

Może schudnę :mrgreen:

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Wto mar 30, 2021 5:26 Re: Garderoba wszelaka, rozmiar y wszelakie- wyprzedaż ciuch

SabaS pisze:Może schudnę :mrgreen:

czymamy kciuki ;)

a tymczasem dorzucilam skromnie tym razem marynarkę GHM 46 i nowe spodnie dresowe crivit 40/42 dla odmiany ;)
Obrazek

maczkowa

Od: Pon gru 03, 2018 16:47

Post » Wto mar 30, 2021 21:43 Re: Garderoba wszelaka, rozmiar y wszelakie- wyprzedaż ciuch

20 a jeszcze mi doloz :ok:

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Wto mar 30, 2021 21:56 Re: Garderoba wszelaka, rozmiar y wszelakie- wyprzedaż ciuch

Podoba mi się 26 i różowa marynarka (mimo iz różowa :P) Może znajdzie się cos w ten deseń mniejszego :twisted:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Śro mar 31, 2021 5:52 Re: Garderoba wszelaka, rozmiar y wszelakie- wyprzedaż ciuch

Atta pisze:Podoba mi się 26 i różowa marynarka (mimo iz różowa :P) Może znajdzie się cos w ten deseń mniejszego :twisted:

już się zarzekałam, że nie mam żadnych rozmiarów poniżej 38... wiec się nie zarzekam, ale w czasach kiedy miałam 38-40 to raczej nie bywałam w sieciówkach, nie wiem, czy one w ogóle były plus inny styl był, jakiś taki większy ogólnie :) Ale jest jeszcze szafa mojego dziecka, o której nie wiedziałam, ze ocalałam :)
Obrazek

maczkowa

Post » Czw kwi 01, 2021 13:03 Re: Garderoba wszelaka, rozmiar y wszelakie- wyprzedaż ciuch

dorzuciłam 4 topy- koszulki na ramiączkach, takie pod--wszystko, czyli marynarkę, sweter, kurtkę, ale i do noszenia na wierzch plus wywaliłam, co mi poszło pozaforumowo
Obrazek

maczkowa

Post » Sob kwi 03, 2021 15:28 Re: Garderoba wszelaka, rozmiar y wszelakie- wyprzedaż ciuch

dorzuciłam kolejną porcję - od nr 32, tym razem głownie spodnie i spódnice, ale jakieś bluzki tez.

oczywiście jak zwykle c.d.n. jak czas da ;) zapraszam bardzo :) jak w pierwszym poście, poczekam 2-3 dni i wrzucam to dalej, bo już nie mam gdzie wkładać tych skatalogowanych i pomierzonych :/
Obrazek

maczkowa

Post » Wto kwi 06, 2021 10:43 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

Uaktualniłam stan wpłat i rozliczenia beneficjentów - doszła wpłata od Wasylisy z wątku ciuchowego z górką :1luvu: zamknęło to zbieranie na wyłożone przeze mnie koty szczecińskie i otworzyło zbiórkę na koty od Joli Dworcowej.

I tym samym przypomnę się i zapraszam, może ktoś sobie coś jeszcze wypatrzy :)

Jakby ktoś miał ochotę np na spodnie pewnie wrzucę coś w tym tygodniu. Na ten moment trochę mnie blokuje awaria pralki, mam nadzieje, że niegrożna, bo na wymianę kompletnie nie mam w tej chwili ochoty !
Obrazek

maczkowa

Post » Wto kwi 06, 2021 23:29 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

Kupiłabym i spodnie i spódniczkę, ale za szerokie i bluzeczki za duże :placz:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Śro kwi 07, 2021 5:52 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

wiem :( nawet nie wiesz, jak się ucieszyłam, jak zobaczyłam S na metce. Wprawdzie za skarby nie mogłam sobie przypomnieć, kiedy to S nosiłam, ale ....
no, a potem pomierzyłam te S-ki. Nie mam pojęcia, kto im nadal taki rozmiar.

Z tymi ciuchami mam problem :( Gdybym liczyła, że się w nie wcisnę kiedyś , w życiu nie sprzedałabym ich. ( tzn części, bo np pomysł z zakupem małej czarnej z bizu do noszenia dla mnie był z sufitu, chociaż jest naprawdę fajna ) Są wygodne, dobre jakościowo- mimo używania nic się z nimi nie dzieje. Ale to trzeba wstrzelić sie w klimat ( już pomijam rozmiar i w ogóle typ figury ) takich właśnie, bo ja zawsze lubiłam firmy, które może niekoniecznie na samym topie popularności były.
Obrazek

maczkowa

Post » Śro kwi 07, 2021 6:06 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

Tak krążę i krążę, no dużo bym wzięła, bo fajne ciuchy. Ale potrzebuję na teraz, a nie kiedyś, bo może schudnę...Takich ciuchów od 36 do 42 wydałam chyba ze 4 wory, bo tak leżały i czekały na lepsze czasy :)
Zacznę od topów, wezmę oba :) i myślę nad tą marynarką, bardzo twarzowy kolor do mojej bladej twarzy :) dobra to marynarkę landrynkowy róż też proszę. Podsumuję dotychczasowe zakupy i zrobię przelew, a rzeczy do pudełka proszę i na półkę :)

SabaS

Post » Śro kwi 07, 2021 7:05 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

Saba, które oba topy? bo w sumie jest ich 6, a w zasadzie 4, bo te bezszwowe croptopy z założenia odrzucam ;)

I ..ja naprawdę jeszcze nie skończyłam ;) Jak bedziesz chciała coś wymienić z tych na kupeczce , z czegoś zrezygnować to śmiało :)

A marynarka jest naprawdę fajna, taka bardzo przyjemna bawełna, nie gniecie się. I akurat w moim zasięgu rozmiarowo jest, ale...niestety tak sobie spaprałam naczynka, ze wszelkie róże są do d..., a nie do twarzy :) A róż- na zywo w sumie nie jest chyba landrynkowy ( tzn imho nie jest, ale ludzie mają tak różne odczucia kolorystyczne, że szok - kto np wie co to za kolor/kolory/odczucia pt paciasty ;)? )
Obrazek

maczkowa

Post » Śro kwi 07, 2021 7:35 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

ha ha ja właśnie te bezszwowe :) o tych innych myślę, ale musze się zastanowić które chcem, a raczej w które się wbiję :) i stwierdziłam, że jestem niekonsekwentna, bo biorąc bluzkę stwierdziłam, że może schudnę, a teraz że absolutnie żadnych ciuchów na później, tylko tu i teraz :) ale jak to baba, zmienna jestem ;) i liczę, że jednak coś jeszcze wystawisz, a ja tymczasem idę dalej wirtualnie mierzyć inne ciuszki:)

SabaS

Post » Śro kwi 07, 2021 13:57 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

SabaS pisze:ha ha ja właśnie te bezszwowe :)

aaa, no widzisz, zapomniałam, ze u Ciebie odwrócone proporcje ;)
o tych innych myślę, ale musze się zastanowić które chcem, a raczej w które się wbiję :) i stwierdziłam, że jestem niekonsekwentna, bo biorąc bluzkę stwierdziłam, że może schudnę, a teraz że absolutnie żadnych ciuchów na później, tylko tu i teraz :) ale jak to baba, zmienna jestem ;) i liczę, że jednak coś jeszcze wystawisz, a ja tymczasem idę dalej wirtualnie mierzyć inne ciuszki:)

pamiętam o Tobie i kardiganach, bluzkach itp ale u mnie to musi iść sekcjami, teraz jest sekcja białych bluzek ;) nie mogę na raz za dużo wyjmować, bo mi pralka zakłaczy plus koty.
Obrazek

maczkowa

Post » Śro kwi 07, 2021 23:06 Re: Ciuchy, ciuchy, ciuchy - marki różne, rozmiary od S do 4

5. top bezszwowy na cienkich ramiączkach Gatta XL - poproszę biały i czarny :D
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

[poprzednia][następna]