Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maczkowa pisze:Iza, ale jak chcesz jej poświęcic uwagę? Wydaje mi sie, że są bywalcy takich miejsc i może być tak, ze wybierają konkretne. Robienie równolegle chociaz dwóch zbiórek nie jest zbrodnią, nawet jak się tam zbierze kilkaset złotych, to zawsze cos. Jedyne co, to nie wiem, czy nie pobierają prowizji.
I jedno- wykreśliłabym to drugie zdanie o dzikich kotach..nie wiem, czy ono wzbudzi sympatię takich osób luźno zw. z kotami, koty dzikie maja złą sławę jako drapieżniki ktore atakują ptactwo, znam niejednego, który pomyśli, że lepiej by było, gdyby ich było mniej/
iza71koty pisze:Bardzo proszę o kciuki na jutro.Niestety mamy chyba dosyć wysoką ciążę.
Sama kicia w porównaniu z Zadymą - to wręcz Anioł.Grzeczna spokojna.Jedzenia co prawda już nie ruszyła- ale w pułapce sporo zjadła.Damian jej dokładał.Za pierwszym razem weszła zjadła i poszła.Więc Damian dołożył i czekał.I to musiał czekać w dosyć sporej odległości aby Go kicia ani nie widziała ani nie słyszała.
iza71koty pisze:Bardzo proszę o kciuki na jutro.Niestety mamy sporo zaawansowaną ciążę.Jutro się dowiem.
Sama kicia w porównaniu z Zadymą - to wręcz Anioł.Grzeczna spokojna.Jedzenia co prawda już nie ruszyła- ale w pułapce sporo zjadła.Damian jej dokładał.Za pierwszym razem weszła zjadła i poszła.Więc Damian dołożył i czekał.I to musiał czekać w dosyć sporej odległości aby Go kicia ani nie widziała ani nie słyszała.
LimLim pisze:Porządki wiosenne robi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 58 gości