Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Anna2016 pisze:Wspolczuje. Mojej siostra też miala covida z problemami zoladkowymi
Zdrowia!
Dziękuję Aniu![]()
A jak ty się czujesz ?
Doszłaś już do siebie ?
Anna2016 pisze:Gosiagosia pisze:Anna2016 pisze:Wspolczuje. Mojej siostra też miala covida z problemami zoladkowymi
Zdrowia!
Dziękuję Aniu![]()
A jak ty się czujesz ?
Doszłaś już do siebie ?
Dziękuję chyba tak....chociaż uaktywnila się choroba której nie podejrzewano wcześniej- ch.Meniera, unieruchomila mnie 2 x w domu, słuch wyraźnie gorszy, no i lęk i depresja co może być spowodowane przez sam covid i / lub stres przewlekły w tym stres covida....
Gosiagosia pisze:Anna2016 pisze:Gosiagosia pisze:Anna2016 pisze:Wspolczuje. Mojej siostra też miala covida z problemami zoladkowymi
Zdrowia!
Dziękuję Aniu![]()
A jak ty się czujesz ?
Doszłaś już do siebie ?
Dziękuję chyba tak....chociaż uaktywnila się choroba której nie podejrzewano wcześniej- ch.Meniera, unieruchomila mnie 2 x w domu, słuch wyraźnie gorszy, no i lęk i depresja co może być spowodowane przez sam covid i / lub stres przewlekły w tym stres covida....
Niedobrze, ten lek i stres zaczyna mnie też dopadać. Jestem sama i nakręcam się. Wiem że muszę być silna da zwierzaków ale to nie działa nie poddaje się jednak.
Aniu życzę Ci dużo zdrowia, przesyłam dużo ciepłych myśli.
Ewa L. pisze:Ojej Gosiu doczytałam.Współczuję ci bardzo.
Pracując w sklepie mam do czynienia z różnymi ludźmi i wkurza mnie ich ignorancja . Takie podejście , że jak mnie nie dotyczy to nie ma problemu doprowadza mnie do szewskiej pasji a jak słyszę , że te wszystkie obostrzenia i nakazy są po to by ograniczyć naszą wolność bo to nie zgodne z konstytucją to mam ochotę dać takim delikwentom po łbie. Nikt nie wpadł na to , że sytuacja zmienia się z dnia na dzień więc nikt nie będzie co kilka dni zmieniał konstytucji.
Ale nic Gosiu - trzymaj się mocno i nie daj zarazie.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Anna2016 pisze:Gosiagosia pisze:Anna2016 pisze:Wspolczuje. Mojej siostra też miala covida z problemami zoladkowymi
Zdrowia!
Dziękuję Aniu![]()
A jak ty się czujesz ?
Doszłaś już do siebie ?
Niedobrze, ten lek i stres zaczyna mnie też dopadać. Jestem sama i nakręcam się. Wiem że muszę być silna da zwierzaków ale to nie działa nie poddaje się jednak.
Aniu życzę Ci dużo zdrowia, przesyłam dużo ciepłych myśli.
gdybyś w jakiejś chwili miała ochotę na rozmowę to numer znasz
ewar pisze:Mój też.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości