Stefanek

Zuzia

Mela

Stelcia,a za nią Duduś

Maciuś

Maurycek w ulubionym miejscu do wygrzewania w słoneczku.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Ludzie zakładają zbiórki na jednego kota- na jakieś astronomiczne sumy z kosmosu.My założyliśmy zbiórkę tylko na kwotę - którą miesięcznie normalnie wydajemy na jedzenie dla kotów.To jest kwota która musimy dać z własnych środków plus to co wpłacą Opiekunowie i Darczyńcy.Znowu mam kolejny problem.Piętrzą mi się.I dalej nic się nie dzieje.Mimo ze proszę o udostępnianie, wklejamy prawie codziennie materiał- żeby zbiórkę podnieść.
Chyba jesteśmy nieprzekonujący - albo nie wiem.Może jak wylądujemy pod mostem i nie będziemy już mogli pomóc żadnemu kotu- to wtedy sytuacja będzie jasna.Jest mi cholernie przykro.Naprawdę.
Senanta pisze:iza71koty pisze:Ludzie zakładają zbiórki na jednego kota- na jakieś astronomiczne sumy z kosmosu.My założyliśmy zbiórkę tylko na kwotę - którą miesięcznie normalnie wydajemy na jedzenie dla kotów.To jest kwota która musimy dać z własnych środków plus to co wpłacą Opiekunowie i Darczyńcy.Znowu mam kolejny problem.Piętrzą mi się.I dalej nic się nie dzieje.Mimo ze proszę o udostępnianie, wklejamy prawie codziennie materiał- żeby zbiórkę podnieść.
Chyba jesteśmy nieprzekonujący - albo nie wiem.Może jak wylądujemy pod mostem i nie będziemy już mogli pomóc żadnemu kotu- to wtedy sytuacja będzie jasna.Jest mi cholernie przykro.Naprawdę.
Przecież nie chodzi o udostępnienie a o zebranie funduszy na karmę ! Nie udostępniałam, bo nie bywam na FB ale wpłaciłam datek i myślę że o to chodziło - zebrać pieniądze na karmę.
Ludzie reagują wpłatami gdy widzą krzywdę, chcą wtedy pomóc. Kotki są zaopiekowanie, ładnie wyglądają za skomplikowane jest dla przeciętnych ludzi domyślenie się że na ten sukces trzeba ogromniej pracy i funduszy. Może opisz co by było gdyby nie sterylizować, jak dramatyczna ilość kotów by wzrosła. Napisz co działo się z maluchami które nie dożyły pierwszego roku, jakieś zdjęcie chorego kotka jako przykład skutków braku opieki. Trzeba ludźmi wstrząsnąć.
Takie jest moje zdanie.
Wasylisa pisze:Obniżyłam ceny posłanek na bazarku - może ktoś się skusi?
LimLim pisze:Iza zmień zdjęcia w ogłoszeniu. Tylko to pierwsze jest dobre. Wyraźne. Wrzuć góra trzy. To nie tylko moje zdanie. Damian na pewno coś wybierze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 36 gości