OD SASA do lasa, czyli domowe rożności- DOKŁADKA

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto mar 23, 2021 18:32 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Oczywiście, generalnie nie ma z tym problemu, ale w takim razie nie będzie możliwości tej przesyłki, o której rozmawiałyśmy, bo to tylko do 26 marca promocja :(.
Obrazek

maczkowa

Od: Pon gru 03, 2018 16:47

Post » Wto mar 23, 2021 19:02 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

maczkowa pisze:Oczywiście, generalnie nie ma z tym problemu, ale w takim razie nie będzie możliwości tej przesyłki, o której rozmawiałyśmy, bo to tylko do 26 marca promocja :(.

no to trudno
---
:smokin:
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Śro mar 24, 2021 22:10 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Dlaczego wcześniej nie było nalepciajek z kotami?!! :201490 I co to jest albo raczej do czego służy Sound blaster tactic ?

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Śro mar 24, 2021 22:13 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

HA! maczuga do włosów rozwala system :ryk: Sama nie wiem czy pokazowy filmik zachęca czy nie, ale pokazuje jak stosować. No, jest magia.

Atta

Post » Śro mar 24, 2021 23:16 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

A, to Marta przecież. To taka trochę wariatka, ale sympatyczna, z sympatycznym mężem i dwoma uroczymi suczkami. Czasem oglądam, by się odstresować.
W sensie dziewczyna, która pokazuje szczotkę, ofc.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw mar 25, 2021 0:16 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Megana pisze:A, to Marta przecież. To taka trochę wariatka, ale sympatyczna, z sympatycznym mężem i dwoma uroczymi suczkami. Czasem oglądam, by się odstresować.
W sensie dziewczyna, która pokazuje szczotkę, ofc.

Tak :D Szalona kobieta,a raczej petarda do spółki z opanowanym mężczyzną tworzą nawet niezły kanał. W podobnym stylu widziałam u niej przymierzanie zakupionych ciuchów, nieco na wariata, ale nie było zmiłuj :twisted: Rzeczowo omówili transformację swojej łazienki. Czyli w każdej formie im do twarzy :mrgreen:

Atta

Post » Czw mar 25, 2021 1:41 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Atta pisze:Dlaczego wcześniej nie było nalepciajek z kotami?!! :201490 I co to jest albo raczej do czego służy Sound blaster tactic ?

Abo nie wiedziałam, że są :D jak odkryłam, wrzuciłam i palcem pokazałam ewie mrau, ktora dobierała koncóweczkę do swojej paczki :)

Sound blaster tactic ...zapomniałam, że miałam go :wykończyć....udało mi się ustalic, ze to urzadzenie Creative, karta dzwiękowa, która zdecydowanie polepsza jakość dzwięku przy rozmowach via net ukryta w tym czymś samo ma wejście na usb do kompa plus wejścia do mikrofonu i słuchawek. I u mnie jest z mikrofonem i słuchawkami,
Ale jak zaczęłam szukać, to zobaczyłam, że to urządzenie kosztuje 100-150 zł i wobec tego, jak się domyślam, sa jakieś modele, pewnie generacje, zeby rzetelnie to wystawic musiałabym sprawdzić i .utknęłam ;)

Ale mam jeszcze siatkę do tenisa stołowego, taką zwykłą, najprostszą, zamykaną jak imadło plus 1 szt paletki. Oddam, jak ktoś chce za 5 zł?
Obrazek

maczkowa

Post » Czw mar 25, 2021 23:03 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

maczkowa pisze:
Atta pisze:Dlaczego wcześniej nie było nalepciajek z kotami?!! :201490 I co to jest albo raczej do czego służy Sound blaster tactic ?

Abo nie wiedziałam, że są :D jak odkryłam, wrzuciłam i palcem pokazałam ewie mrau, ktora dobierała koncóweczkę do swojej paczki :)

Sound blaster tactic ...zapomniałam, że miałam go :wykończyć....udało mi się ustalic, ze to urzadzenie Creative, karta dzwiękowa, która zdecydowanie polepsza jakość dzwięku przy rozmowach via net ukryta w tym czymś samo ma wejście na usb do kompa plus wejścia do mikrofonu i słuchawek. I u mnie jest z mikrofonem i słuchawkami,
Ale jak zaczęłam szukać, to zobaczyłam, że to urządzenie kosztuje 100-150 zł i wobec tego, jak się domyślam, sa jakieś modele, pewnie generacje, zeby rzetelnie to wystawic musiałabym sprawdzić i .utknęłam ;)

Ale mam jeszcze siatkę do tenisa stołowego, taką zwykłą, najprostszą, zamykaną jak imadło plus 1 szt paletki. Oddam, jak ktoś chce za 5 zł?

W takim razie mnie Creative nie potrzebny, ale mogę popytać.

A co do siatki, jeśli dodasz stół, to sama pomyśłe czy by nie zainwestować :ryk:

Atta

Post » Czw mar 25, 2021 23:06 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Tymczasem paczkę zwlokłam z wieczora i od razu jedna kupująca swoje odebrała, czyli mam luz, wystawiaj następne :mrgreen: Osobiście podniecam się mięciusią silikonowa myjka do naczyń :ryk:

Atta

Post » Sob mar 27, 2021 22:15 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Hej, paczka doszła bardzo dziękuję! Właśnie przyglądam się scrubberowi i zbieram się na odwagę żeby użyć. Przysłałabyś mi instrukcję nie mogę tego modelu znaleźć w internecie.
KOCI IDEAŁ zagnieździł się w moim domku.
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=184194

enig

Od: Pon lut 12, 2018 19:58

Post » Sob mar 27, 2021 22:19 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

enig, przepraszam, miałam od razu wysłać. tylko poszukam, bo tyle tego natworzyłam, ze sama sie gubiię
Obrazek

maczkowa

Post » Sob mar 27, 2021 22:22 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Nie ma sprawy ja dopiero dzis wzięłam do raczki ten przyrząd pracy dużo przed świetami.

enig

Post » Sob mar 27, 2021 23:18 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

poszło na maila z instrukcją obslugi...maila ;)
Obrazek

maczkowa

Post » Sob mar 27, 2021 23:21 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Dzięki! Będę studiować. Jutro chce zrobić próbę generalna skrobania.
Dobrej nocy.

enig

Post » Wto kwi 06, 2021 10:41 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Uaktualniłam stan wpłat i rozliczenia beneficjentów - doszła wpłata od Wasylisy z wątku ciuchowego z górką :1luvu: zamknęło to zbieranie na wyłożone przeze mnie koty szczecińskie i otworzyło zbiórkę na koty od Joli Dworcowej.

I tym samym przypomnę się i zapraszam, może ktoś sobie coś jeszcze wypatrzy :)
Obrazek

maczkowa

[poprzednia][następna]