Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:To ja mam pomysł.Kotka ma ogromnego ducha walki, bojowa jak nie wiem.Może Ktoś zaproponuje jakieś bardziej stateczne imię dla kotki- takie które - będzie adekwatne do jej zasług.Harda, zawzięta,waleczna.Dziczka to takie imię pospolite......
ana pisze:Zadyma
Wasylisa pisze:Proponuję: Fortuna. Bo pomyślałam "Tygrysica" i od razu skojarzyło mi się z Zemstą: Ach Fortuno tygrysico! Więc dzikie zwierzę z humorami, a do tego takie szczęśliwe imię - bo miała przecież szczęście, że się złapała. Więc mamy nienachalne nawiązanie do dzikości, do zmiennych kolei losu, a do tego z pozytywnym ładunkiem na przyszłość.
mir.ka pisze::ok:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wasylisa pisze:W takim razie wytrwale zapraszam wszystkich czytających na bazarek - link w sygnaturce!
Iza, tak z ciekawości - do altanki poszło posłanko z polarem czy z tkaniną pod spodem?
Edit: drugie pytanie. A jak umaszczona jest Fortuna?
iza71koty pisze:Wasylisa pisze:W takim razie wytrwale zapraszam wszystkich czytających na bazarek - link w sygnaturce!
Iza, tak z ciekawości - do altanki poszło posłanko z polarem czy z tkaniną pod spodem?
Edit: drugie pytanie. A jak umaszczona jest Fortuna?
Dzisiaj Damian zawiezie- te z tkaniną po jednej stronie.Dwa pozostałe polarkowe- dałam kotom w domu na półeczki przy oknie.Biało szara jest.Wklejaliśmy - na drugim wątku filmik z jej wypuszczenia.
Kicia przyjechała i już syczy......
Użytkownicy przeglądający ten dział: CharlesWhips, Google [Bot], puszatek i 57 gości