Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:ewar pisze:Gosia, bardzo mi przykro, nawet nie wiem, co napisać
Niestety ten podły wirus zatacza coraz szersze kręgi. Nawet osoby zaszczepione chorują.
Trzymaj kciuki.
ewar pisze:Gosiagosia pisze:ewar pisze:Gosia, bardzo mi przykro, nawet nie wiem, co napisać
Niestety ten podły wirus zatacza coraz szersze kręgi. Nawet osoby zaszczepione chorują.
Trzymaj kciuki.
Trzymam![]()
![]()
Gosia, nie wiem, czy to wykonalne, ale nie moglibyście na czas kwarantanny przenieść się do domu?
SabaS pisze:Kciuki za Wasze zdrowie![]()
![]()
![]()
a patrzyłaś na grupę fb "Pies w koronie"? Sporo osób oferuje swój czas na wyprowadzanie piesków. Może akurat?
Gosiagosia pisze:Pomaga mi koleżanka z dawnej pracy, mieszka niedaleko więc nie musi dojeżdżać.
ewar pisze:Gosiagosia pisze:Pomaga mi koleżanka z dawnej pracy, mieszka niedaleko więc nie musi dojeżdżać.
Trzeba sobie pomagać, naprawdę. Mnie nie trzeba bardzo prosić. Nie mam psa, ale mam wprawę w wyprowadzaniuŁadnych parę lat temu wyprowadzałam Żabcię [*], a wieczorem p.Iza ze mną chodziła. Była zadowolona, bo miała spacer, schudła troszkę, chodziłyśmy w miejsca, w których nigdy nie była, więc fajnie. Przy okazji poznałyśmy sympatycznych ludzi, bo też spacerowali z pieskami. Są tego dobre strony.
Gosiagosia pisze:A synowa już zapowiedziała synowi że na się do nas nie zbliżać bo zarazi dziecko. Już zapomniała że sama w styczniu Covid zniosła
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 9 gości