MB&Ofelia pisze:Ja o szczepieniu też jeszcze nie myślę bo sporo wody upłynie zanim przyjdzie moja kolej. W tym tempie to pewnie mnie zaszczepiuą w przyszłym roku.
W przyszłym roku to dopiero mój rocznik

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ja o szczepieniu też jeszcze nie myślę bo sporo wody upłynie zanim przyjdzie moja kolej. W tym tempie to pewnie mnie zaszczepiuą w przyszłym roku.
czitka pisze:MaryLux, wykrakałaś![]()
Właśnie mi proponują Wałbrzych, we Wrocławiu nie ma miejsc wolnych na Astrę
. To ja podziękowałam, czekam na inną propozycję
.
MaryLux pisze:czitka pisze:MaryLux, wykrakałaś![]()
.
Ojej, to poczekajmy parę dni. Ja będę mogła się zapisać we wtorek. Jeśli mi też zaproponują Wałbrzych, może mnie zawieźć brat lub któryś z bratanków, pojechałybyśmy razem.
czitka pisze:MaryLux pisze:czitka pisze:MaryLux, wykrakałaś![]()
.
Ojej, to poczekajmy parę dni. Ja będę mogła się zapisać we wtorek. Jeśli mi też zaproponują Wałbrzych, może mnie zawieźć brat lub któryś z bratanków, pojechałybyśmy razem.
Maryś, dziękuję, propozycja godna uwagi, ale to się chyba skoordynować nie da. Oni tam na tej linii zarejestrowali mnie i zadzwonią, jak coś się we Wrocławiu zwolni i pewnie tak będzie. W przyszłym tygodniu w trzech przychodniach obok mnie szczepią 70+ nie Astrą. A jak się tam ktoś nie zgłosi i zostaną niewykorzystane dawki to może by można tak z listy rezerwowej?![]()
jolabuk5 pisze:Chytre! A ja gapa zapisałam się na Astrę i cały czas się boję...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości