Będę wdzięczna na sugestie jak pobudzić białe krwinki
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:Ludzie po interferinie mogą się źle czuć. Dochodzi nawet do pewnych załamań psychicznych i fizycznych. Mojej koleżanki dzieci bardzo źle zniosły ten specyfik. Z czasem to uspokaja się.
Kciuki ogromne
Talka pisze:ASK@ pisze:Ludzie po interferinie mogą się źle czuć. Dochodzi nawet do pewnych załamań psychicznych i fizycznych. Mojej koleżanki dzieci bardzo źle zniosły ten specyfik. Z czasem to uspokaja się.
Kciuki ogromne
Myślisz że u Fiszeczki może byc też wynik virbagenu. Grzebie w necie od 3 nad ranem
ASK@ pisze:Talka pisze:ASK@ pisze:Ludzie po interferinie mogą się źle czuć. Dochodzi nawet do pewnych załamań psychicznych i fizycznych. Mojej koleżanki dzieci bardzo źle zniosły ten specyfik. Z czasem to uspokaja się.
Kciuki ogromne
Myślisz że u Fiszeczki może byc też wynik virbagenu. Grzebie w necie od 3 nad ranem
Nie wiem. Piszę to co dzieje się z ludźmi przy podawaniu interferonu. Można jednak założyć, że koty też mają prawo źle reagować na ten lek w początkowym stadium jego podawania. Moja wetka, gdy rozmawiałam kiedyś z nią o jego podaniu, uprzedziła mnie o ew złym samopoczuciu. Oraz o tym ,że nie w każdym "stadium" choroby winno się go podawać. Powinnaś dobrze omówić sprawę z prowadzącym wetem.
ASK@ pisze:Ja się nie znam. Tutaj onkolog może bardziej by pomógł w podjęciu decyzji.
Z drugiej strony, jeśli mała faktycznie źle reaguje na pierwsze dawki, trzeba przeczekać. W rozpisce chyba nawet jest napisane coś o zmęczeniu? Nie wiem czy dobrze pamiętam.
To dopiero początek. Spokojnie.
Zastanawiam się tylko czy można łączyć te dwa preparaty?
jolabuk5 pisze:A może podaj mirtor? Albo spytaj wetkę przez telefon, czy możesz podać?
jolabuk5 pisze:Dobrze. Ale peritol działa zwykle słabiej niż mirtor.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości