Kotki zjadły śniadanie i leki, teraz sobie śpią po tym niewątpliwym wysiłku, w myśl złotej zasady, spisanej na legowisku Rudzi od mir.ki: teraz sobie trochę poleżę, potem odpocznę i pójdę spać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:No właśnie nie wiem, czy są zadowoloneNa szczęście stroje wirtualne nie uwierają w realu
![]()
Kotki zjadły śniadanie i leki, teraz sobie śpią po tym niewątpliwym wysiłku, w myśl złotej zasady, spisanej na legowisku Rudzi od mir.ki: teraz sobie trochę poleżę, potem odpocznę i pójdę spać
MaryLux pisze:Szkoda, że nie będzie Lusi i Kolumba
jolabuk5 pisze:To czekam na fotki! Chcę się wyrobić w tym tygodniu, bo na koniec marca mam to szczepienie Astrą, pewnie będę nieczynna jakiś czas![]()
Mir.ka, dziękiMnie osobiście najbardziej się podoba Zunia bez korony, tylko w koralach
Ale chciałam, żeby miała wybór!
Anna2016 pisze:Miau, dziekuje Ciociu Jolu, Ciociu mir.ka![]()
![]()
Poprosze to srodkowe
a czy mozna zamist tych rozowych korali dac lila? Dziekuje
![]()
![]()
![]()
![]()
koffam Cie Ciociu, martwie sie o Ciebie jak to bedzie z Twoim szczepieniem
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzis boli mnie brzuszek, a duza mysli ze chyb powinnam jednak dostac tego steryda bo sama karma hills chyba nie wystarcza zeby mnie brzus nie bolal![]()
Duza wlasnie wrocila ze spaceru, obwszla nasze podworko, pogodas sloneczna choic zimno. Myslala o swoich bliskich za TM i o wszystkich kotkach i kocurkach z naszego podworka ktore biegaly tutaj, i ze ich nie ma juz, ze cierpialy i umarly i "mowila" im ze ich wszystkich bardzo kocha i nadal kocha i bedzie kochac zawsze, nawet wtedy kiedy sama umrze to i tak bedzie ich kochac....![]()
Zazulka
Julinku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 72 gości