Mojekoty Sabcia Usia Calinka Mini Kitka Kitek do zamknięcia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 18, 2021 17:20 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

mir.ka pisze:
jolabuk5 pisze:No tak i mam termin na 31 marca, w wybranym przeze mnie punkcie. Ale szczepionka - ta cholerna Astrazeneca.

szybko

Bo ludzie nie chcą się tym szczepić, a szczepionek kupili mnóstwo :evil: Wcale nie chciałam się szczepić tak szybko, ale nie umiałam zmienić terminu na kwiecień, chociaż miesiąc się wyświetlał. Zapisałam się przez internet, nie było to trudne, bo mam bankowy profil zaufany. Jednak bez niego też można, trzeba sobie założyć tymczasowy profil na stronie. A dzięki temu można samodzielnie wybrać miejsce szczepienia (z listy) i jeszcze wybrać godzinę.
Gdyby jeszcze wolno było wybrać rodzaj szczepionki, byłoby idealnie :wink: Niestety, w tej rubryce miałam do wyboru tylko AstraZenecę, niczym klient Forda, który mógł wybrać dowolny kolor samochodu, pod warunkiem, że będzie to kolor czarny :twisted:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw mar 18, 2021 17:28 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

jolabuk5 pisze:
mir.ka pisze:
jolabuk5 pisze:No tak i mam termin na 31 marca, w wybranym przeze mnie punkcie. Ale szczepionka - ta cholerna Astrazeneca.

szybko

Bo ludzie nie chcą się tym szczepić, a szczepionek kupili mnóstwo :evil: Wcale nie chciałam się szczepić tak szybko, ale nie umiałam zmienić terminu na kwiecień, chociaż miesiąc się wyświetlał. Zapisałam się przez internet, nie było to trudne, bo mam bankowy profil zaufany. Jednak bez niego też można, trzeba sobie założyć tymczasowy profil na stronie. A dzięki temu można samodzielnie wybrać miejsce szczepienia (z listy) i jeszcze wybrać godzinę.
Gdyby jeszcze wolno było wybrać rodzaj szczepionki, byłoby idealnie :wink: Niestety, w tej rubryce miałam do wyboru tylko AstraZenecę, niczym klient Forda, który mógł wybrać dowolny kolor samochodu, pod warunkiem, że będzie to kolor czarny :twisted:

A ja jeszcze czekam na zapis, może więc coś tzn szczepionka się zmieni.
Gdybym nie odeszła z pracy już bym była wyszczepiona.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw mar 18, 2021 17:57 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

Ja własciwie też chciałam czekać. Ale z ciekawości wlazłam, zobaczyć, czy i jak wszystko działa. No i działało :wink:
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Czw mar 18, 2021 19:00 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

jolabuk5 pisze:Ja własciwie też chciałam czekać. Ale z ciekawości wlazłam, zobaczyć, czy i jak wszystko działa. No i działało :wink:

Zapisałaś się przez infolinię czy internetowo ?

Gosiagosia

Post » Czw mar 18, 2021 19:31 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

Internetowo. Właśnie o tym piszę. W infolinii jesteś skazana na wybór, którego dokonuje system, albo jakiś pracownik systemu, Możesz się nie zgodzić, wtedy znowu system wyszukuje inny punkt szczepień/termin. A na stronie internetowej wybierasz sama. Dlatego to jest wygodniejsze.
Aha, ja sobie weszłam na stronę o 3 rano :D zakładając, że wtedy będzie pusto i strona nie będzie się zawieszała. I rzeczywiście wszystko działało gładko. Ale ponieważ Astrą ludzie się nie chcą szczepić, to być może strona w ogóle nie jest teraz obciążona i wszystko działa sprawnie.
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Czw mar 18, 2021 19:59 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

jolabuk5 pisze:Internetowo. Właśnie o tym piszę. W infolinii jesteś skazana na wybór, którego dokonuje system, albo jakiś pracownik systemu, Możesz się nie zgodzić, wtedy znowu system wyszukuje inny punkt szczepień/termin. A na stronie internetowej wybierasz sama. Dlatego to jest wygodniejsze.
Aha, ja sobie weszłam na stronę o 3 rano :D zakładając, że wtedy będzie pusto i strona nie będzie się zawieszała. I rzeczywiście wszystko działało gładko. Ale ponieważ Astrą ludzie się nie chcą szczepić, to być może strona w ogóle nie jest teraz obciążona i wszystko działa sprawnie.

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Muszę tylko poczekać na mój rocznik i ruszam z zapisem.

Gosiagosia

Post » Czw mar 18, 2021 20:10 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

Ciocia jolabuk5. Ja mam piakne futerko i mogłabym potuptać na urodzinki Chiko we własmnym futerku, ale może i sukienku by się przydała. No to zamawiam sukienku. Ino coby była wiosenmna.
Książniczka Ofelja
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw mar 18, 2021 21:42 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

Jola, a na jakiej stronie to sie mozna zarejestrowac? I mowisz, ze widac wtedy jaka szczepionka bedzie a wszystko inne mozna wybrac,to bym mojej mamie dala info, zeby sobie przez internet sie zarejestrowala. Podobno mniej wiecej 30% zarejestrowanych zrezygnowalo ze szczepienia Astrazeneca - tak powiedzial tata z tego, co slyszal w informacjach. Poniewaz tyle osob zrezygnowalo, to teraz termin mojej mamy na szczepienie sie znaczaco skrocil. Ona raczej sie nie zdecyduje na astre ale skoro mozna w internecie zobaczyc, jaka szczepionka bedzie to moze mozna probowac za jakis czas dopiero, by moze trafic na inna szczepionke?
Ofelko, na pewno Jola uszyje Ci piekna, wiosenna suknie! :-) Tylko sobie jakas krolewska bizuterie dodasz i bedzie pieknie!
Fredziu!
Zapisz sie do newslettera PETA i pomagaj zwierzetom wysylajac email!
https://www.peta.org/about-peta/learn-a ... -to-enews/

pibon

Od: Pon lip 09, 2012 10:26

Post » Czw mar 18, 2021 22:10 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

Skorzystałam z tej strony:
https://login.gov.pl/login/login?ssot=o ... fdistio1hh
Użyłam profilu zaufanego banku i wtedy otworzyła mi się strona, gdzie musiałam podać swoje dane (chyba tylko telefon i mail). Kiedy je wpisałam i zatwierdziłam, pojawiła mi się propozycja systemu z miejscem i czasem podania szczepionki (kilka godzin do wyboru, ale jeden punkt szczepień). I wtedy mogłam sobie wyszukać - województwo, miasto (dzielnica), i z listy dostępnych punktów szczepień wybrałam ten, który chciałam. Pierwszy wybrany nie miał terminów, drugi zaproponował datę i kilka różnych godzin, wybrałam jedną, zatwierdziłam. Dostałam sms i mail, że mam szczepienie w wybranym czasie i miejscu. Wszystko.

Księżniczko Ofelio, wiedziałam, ze jak chodzi o suknię, to na Ciebie można liczyć. :D Wyślij jakiś wzór sukienki, żebym wiedziała czego szukać.
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Czw mar 18, 2021 22:30 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

Ojej... Suknia?... Bajka i Bezia chyba nigdy nie miały sukni?... Może by coś przymierzyły?... Może być coś znoszone, po innych kotkach, będzie ekologicznie... :D
Już niech się Chiko nie martwi, że goście tacy niepoubierani przyjdą... Futerka wprawdzie urocze są, ale to Dzień Wyjątkowy będzie, więc niech się Bajka i Bezia też zdecydują wbić w gorsety i halki... Tym razem "halki" przez małe "h" :)
Wątek o Bajce, która dołączyła do Feliksa: viewtopic.php?f=46&t=176799
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711
Wątek przedprzedostatni, całego tercetu: viewtopic.php?f=46&t=208290
Nasze Kocie Wierszyki: viewtopic.php?f=8&t=208424

Nul

Od: Śro lis 02, 2016 17:23

Post » Pt mar 19, 2021 0:21 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

Chiko musi mieć 2 suknie: na 31 marca i 1 kwietnia, impreza dwudniowa przeca

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt mar 19, 2021 1:30 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

Najpierw musi powiedzieć, jaka to ma być suknia :D
A dla Bezi i Bajeczki coś wybiorę :1luvu:
Mam nadzieję, że fotosik wreszcie ruszy. Ale jeśli nie - przydałoby się trochę zdjęć Bajeczi i Beziuni :ok:
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Pt mar 19, 2021 8:17 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

Miauuu, jestem, wczoraj miałam niemiła przygodę. Duza zostawiła nie moje chrupki na regale a jak wróciła z pracy to torebka była na podłodze i...na pewno trochę ich zjadlam.... :oops:
ależ mnie potem bolał brzuszek i qp na 1 zrobiłam :!: :!: hillsa nie chciałam, duza mnie zmuszala zebym jadla hillsa, a mnie sie chciało wymiotowac......na szczęście dzis rano qp juz w połowie lepsza, ale jelito jeszcze podrażnione bo miauczałam w kuwetce :( :(
teraz dostaje nowe chrupki hills gastrointestinal biome, na szczęście - mówi duza - smakują mi....
Bądźcie zdrowi Wszyscy - Kotki iu Ciocie
ps czy mogę na urodzinowe przyjęcia poprosić korale na muieuszyje? :P Zazulka

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Pt mar 19, 2021 8:19 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

MaryLux pisze:A mnie nikt nie lubi :placz:

Lubi :mrgreen:
Lucas 2014 z Lucasem i Julkiem :1luvu:

lucas 2014

Od: Czw wrz 07, 2017 11:35

Post » Pt mar 19, 2021 8:28 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

Anna2016 pisze:Ciociu Lukas2014 cieszymy sie z Wami :ok:
Sabciu i Kitku :201461 :201461
Ciociu Mary, nopewnie ze Cie lubimy :1luvu:
zuzanna i duza

dziś sie dowiedziałam ze moja lekarz rodzinna rezygnuje z pracy i definitywnie idzie na emeryturę, leczyli mnie ze 30 lat...tracę drugiego lekarza w tym roku. Musze to sobie we łbie poukładać, na razie jeszcze sie nie udało.

:201494 :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziekujemy... Duża przez Dużego "bezrobocie" zapomniala o dzisiejszej rocznicy ślubu i ma teraz ciagle wypominajacego Dużego, że sobie wolnego nie wziela. A ma "nocki". :placz: Nikt jej w pracy nie chce "zamienic dniówki". :evil:
Nie wiemy Ciociu :oops: czy to Cię pocieszylo czy...
Dla Ciebie :201461 Zdezorientowane kotki.
Dla Zuni od Julka :love: :love: :love:

lucas 2014

Od: Czw wrz 07, 2017 11:35

[poprzednia][następna]