OD SASA do lasa, czyli domowe rożności- DOKŁADKA

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw mar 18, 2021 11:27 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

To ja się dookreślam: większy czarny. Za uchwyt samochodowy dziękuję, TŻ jednak nie potrzebuje.

Lista:

3. żelazko 35 zł
15. kredki oba pudełka 2 x 5 zł
18. depilator b 15 zł
34. organizery na ładowarki 2 x 1 zł

Razem wychodzi mi 62 zł. Poproszę nr konta na PW oraz info, ile za wysyłkę.

Wasylisa

Od: Sob lis 02, 2013 14:43

Post » Czw mar 18, 2021 11:30 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Puściłam przelew z niewielką górką jak dojdzie to już bym była odhaczona
KOCI IDEAŁ zagnieździł się w moim domku.
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=184194

enig

Od: Pon lut 12, 2018 19:58

Post » Czw mar 18, 2021 13:39 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

enig pisze:Puściłam przelew z niewielką górką jak dojdzie to już bym była odhaczona

doszedł :)) dziękuję w imieniu kotów :) dzięki Twoim zakupom kolejny cel odhaczony będzie :) i przejdziemy do następnego :)
po południu wszystko zapisze w postach, bo na chwilę odpoczynkowo usiadłam.

Wasylisa :) dziękuję za błyskawiczne zakupy. Nie pisałaś, ale też do depilatora szczoteczkę dołożyłam. Nadal jedna została, bo ciągle się coś znajduje :mrgreen: Niestety, nie tylko maniupcie szczoteczki do depilatorów :strach:
Większy organizer poszedł do paczuszki. On był minimalnie drożej wyceniony, ale w ramach symbolicznego rabatu to kasujemy ;) Tylko jeszcze Twój telefon mi potrzebny, zeby nadać paczkę :)

Atta, poprosze o informację, czy w takim układzie, może być dla Ciebie ( a raczej chyba znajomej ) organizer któryś z pozostałych-a zostal czarny okrągły i kwadratowy z turkusowym zamkiem, każdy po 1 zł.
Obrazek

maczkowa

Od: Pon gru 03, 2018 16:47

Post » Czw mar 18, 2021 14:56 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

proszę na pw o nr konta i dane :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Czw mar 18, 2021 16:09 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

No to się nie dogadałyśmy. Z czarnych owszem, większy. Ale ten z turkusowym zamkiem chciałam też. Jeśli paczka już poszła bez niego, to trudno.

Wasylisa

Post » Czw mar 18, 2021 17:18 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Przesyłka dotarła, wielkie dzięki :) zakupy udane :ok:

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Czw mar 18, 2021 17:25 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Dogadałyśmy się, Wasylisa, po prostu zastosowalam skrót myślowy- ten z turkusowym zamkiem już w paczuszce był wcześniej, a miałaś tylko napisać, który z czarnych, więc ten wybrany dołożyłam :)

Bastet, masażera niestety nie mam, mam pracowy tylko swój i potrzebuję, a ponadto jest na nim moje DNA ;) I z Tobą tez inaczej sie rozliczę- napisz mi dane do wysylki i metodę, wysyłam na swój koszt, a kasę za różyczki i wysyłkę wpłać ;) w moim imieniu na fundusz surowicowy dla maluchów- i..oby się nie przydało :)

Saba, dzięki za wieści :) Daj znać, jak tam ten wycinak spiralny do warzyw :) sama jestem ciekawa- na filmikach widziałam, ze działa i super te ziemniaczki ( akurat to wycinali ) wychodzą :)
Obrazek

maczkowa

Post » Czw mar 18, 2021 18:15 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

maczkowa pisze:Dogadałyśmy się, Wasylisa, po prostu zastosowalam skrót myślowy- ten z turkusowym zamkiem już w paczuszce był wcześniej, a miałaś tylko napisać, który z czarnych, więc ten wybrany dołożyłam :)

Bastet, masażera niestety nie mam, mam pracowy tylko swój i potrzebuję, a ponadto jest na nim moje DNA ;) I z Tobą tez inaczej sie rozliczę- napisz mi dane do wysylki i metodę, wysyłam na swój koszt, a kasę za różyczki i wysyłkę wpłać ;) w moim imieniu na fundusz surowicowy dla maluchów- i..oby się nie przydało :)

Saba, dzięki za wieści :) Daj znać, jak tam ten wycinak spiralny do warzyw :) sama jestem ciekawa- na filmikach widziałam, ze działa i super te ziemniaczki ( akurat to wycinali ) wychodzą :)

Ojej, kochana, dzięki! Ale będziesz stratna na wysyłce... :oops: Bardzo Ci dziękuję, wpłacam na zbiórkę na mleczko (zbiórki na surowicę jeszcze nie ma) w Twoim imieniu :)
Co do masażera - oki, nie ma to nie ma, może kiedyś mi będzie dane się pomasować ;)
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw mar 18, 2021 18:21 przez Bastet, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Czw mar 18, 2021 18:21 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Ale chyba nie mówisz o zbiórce typu zrzutka? bo oni chyba pobierają prowizję? Nie wygłupiaj się, wrzuć te pieniądze do domowej skarbonki na mleczko i nigdzie na zrzutki nie wpłacaj!
I nie ja będę stratna, co kotki zyskają :)
Obrazek

maczkowa

Post » Czw mar 18, 2021 18:23 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

No, juz widzę, że zrobione :) niech i tak będzie :) to jeszcze dane do wysyłki poproszę :) postaram sie jutro, ale przyznaję, że mnie dzisiejszy dzien dobił i mam poczucie, ze nie rusze ręką i nogą przez nastepnych ze 3 co najmniej ;)
Obrazek

maczkowa

Post » Czw mar 18, 2021 18:23 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

maczkowa pisze:Ale chyba nie mówisz o zbiórce typu zrzutka? bo oni chyba pobierają prowizję? Nie wygłupiaj się, wrzuć te pieniądze do domowej skarbonki na mleczko i nigdzie na zrzutki nie wpłacaj!
I nie ja będę stratna, co kotki zyskają :)

Nie, zrzutka.pl nie pobiera prowizji. To jedyny portal, gdzie nie pobierają prowizji. Jeśli nie chcesz płacić, nie płacisz. Prowizja jest dobrowolna.

Edit: Ja czasem wpłacam tam, gdy ktoś mi na konto przelewa. Zawsze wpłacam i wypłacam całą kwotę :D
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Czw mar 18, 2021 18:24 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

aa, ok :) myslałam, że od zebranej kwoty coś biorą, ale dobrze wiedzieć :)

I Wasylisa, pieniądze od Ciebie już wpłynęły :)
Ostatnio edytowano Czw mar 18, 2021 18:25 przez maczkowa, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

maczkowa

Post » Czw mar 18, 2021 18:24 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

maczkowa pisze:aa, ok :) myslałam, że od zebranej kwoty coś biorą, ale dobrze wiedzieć :)

Inne tak. Zrzutka.pl - nie. Dlatego ją lubię :D
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Czw mar 18, 2021 18:50 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

No to były szybkie zakupy :)

Wasylisa

Post » Czw mar 18, 2021 20:29 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Wasylisa pisze:No to były szybkie zakupy :)

Fakt :) bardzo dziękuję :)) Pomaga mi to też, bo te powyciągane rzeczy troche sie robiły problematyczne, ale na szczęście trochę ich wyszlo teraz.

I tak- aktualizacja
musiałam jakoś ucywilizować spis rozliczeń, bo lekko zaczynałam sie sama w tym gubić, szczególnie, ze są jeszcze rzeczy z innych bazarków.

W poście nr 2 w wątku są rozliczenia kupującymi- czyli co, za ile, ile wpłynęło.
W poście nr 3 w wątku są rozliczenia beneficjentami- czyli od kogo, na kogo i ile wypłynęło. Wpisuję tam też jakieś dopłaty z rzeczy sprzedanych poza forum, nie robię tego ściśle, raczej orientacyjnie, po prostu tu wystawiałam te rzeczy an koty, więc zaznaczam, że na to idą.
Obrazek

maczkowa

[poprzednia][następna]