OD SASA do lasa, czyli domowe rożności- DOKŁADKA

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto mar 16, 2021 12:45 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Hej ja chcę kupić zestaw do peelingu kawitacyjnego i taśmy do fitnesu Jeszcze aktualne? Jeżeli tak to już bym szybciutko zapłaciła i sfinalizowała transakcję. Marzę o obskrobaniu oblicza
KOCI IDEAŁ zagnieździł się w moim domku.
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=184194

enig

Od: Pon lut 12, 2018 19:58

Post » Wto mar 16, 2021 13:04 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

tak, aktualne :)) napisz mi na pw, jaką chcesz wysyłkę plus wszystkie dane do wysyłki, to podliczę ile razem. Na maila wyślę Ci instrukcje obsługi, jaka była dołaczona- bo mam tylko w wersji zdjęciowej od mojej córki, która posiada egzemlarz nr 2 powyższego peelingu :)

właśnie uzupełniłam zdjęcia peelingu i miałam robić zdjecia taśm :)
W kwestii skrobania- mam też gąbeczkę konjak, której nie zdązyłam wystawić i mam też tzn czarne maski peel of, które świetnie działają na wszelkie wągry, ale fatalnie na cerę naczynkową, co jako jej posiadaczka powinnam raczej na wstępie sprawdzić :twisted:

stopniowo uzupełniam zdjęcia, na szczęście idzie to w miarę szybko, bo naforum poza wadą w postaci szybkiego znikania zdjęć, ma ogromną zaletę w postaci łatwości ich dodawania :)
Obrazek

maczkowa

Od: Pon gru 03, 2018 16:47

Post » Wto mar 16, 2021 13:41 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

to jeszcze zanim poszło- dorzuciłam inny zestaw, bardziej obciążeniowo damski, ale mniej kieszeniowy - o ile pamietam, tez lidlowski - do tego typu cwiczeń. jak patrzę na niego, to raczej jego aktywność skonczyła sie na wyjęciu z opakowania i schowaniu na półkę- wrzucę zdjęcie, żebyś mogła zobaczyć, zadecydować
Obrazek

maczkowa

Post » Wto mar 16, 2021 14:30 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

poprawiłam większość zdjęć, parę zostało, pewnie po południu zrobię.Nie dodawałam zdjęc rzeczy, które poszły, masochistką nie jestem ;)
Jeszcze pewnie wrzutki będą.

A teraz pytanie- kto coś kupił, a nie zostało wysłane- czyli pytanie w sumie do wszystkich ;)
chcecie do paczek po 2 szt. tzw magicznych gąbeczek? No sa rossmanowskie, nie są też najlepszej jakości- tzn dość mocno łamią się ( ale czyszczą nadal świetnie ) kupiłam kiedyś ogromne paki, mam zapas, a nie wiem, czy leżenie im jednak nie szkodzi, to jednak jakaś nanotechnologia, a mi trochę fascynacja i zapał przeszły, głównie przez zwierzaki, przez które i tak ciągle sprzątam.

I uwaga- wrócił do gry masażer ajuwerdyjski!! a raczej- wszedł nowy-stary zawodnik. jakby powiedzieć- kolejna szafka ;)

Kto lubi kolczyki z chwostami??
Obrazek

maczkowa

Post » Wto mar 16, 2021 15:56 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

maczkowa pisze:poprawiłam większość zdjęć, parę zostało, pewnie po południu zrobię.Nie dodawałam zdjęc rzeczy, które poszły, masochistką nie jestem ;)
Jeszcze pewnie wrzutki będą.

Tiaaa, w ogóle proponuję wykasować, co nabyte, bo dostaję oczopląsu :mrgreen:

Z dzwonków wybrałam kozła, ale zapytam sąsiadki czy ma na tyle fantazji by sobie jakiś przygarnąć :ryk:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Wto mar 16, 2021 16:11 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

kasuje po wysyłce dopiero :) we wszystkich wątkach, żeby nie zrobić sobie maksymalnego zamieszania.
Obrazek

maczkowa

Post » Wto mar 16, 2021 16:46 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Maczkowa to żeby Ci nieco ułatwić sprawę i zrobić trochę miejsca, to dorzuć ten masażer, no muszę się przekonać o cudownych właściwościach tego sprzętu. I możesz mnie podsumować z wysyłką. :)

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Wto mar 16, 2021 17:49 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

To ja przechodzę do podsumowania:
Zestaw do peelingu kawitacyjnego
Taśmy do ćwiczeń, zostaję przy tych szarych
Mały flakonik ostrosłupowy
Pojemniki biurowe czarne komplet za 10 zł
Wysyłam pw z moimi danymi
No to będę strugać facjatę i ćwiczyć! Wiosna tuż tuż.
D
KOCI IDEAŁ zagnieździł się w moim domku.
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=184194

enig

Od: Pon lut 12, 2018 19:58

Post » Wto mar 16, 2021 18:16 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

wpisałam Was juz dziewczyny przy fantach i w rozliczeniu
Obrazek

maczkowa

Post » Wto mar 16, 2021 18:57 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

dodałam filtry do wody do dzbanka AQUAfOR, moze ktos korzysta i koty mu nie rozbiły 2 sztuk :evil:
Obrazek

maczkowa

Post » Wto mar 16, 2021 22:11 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Jak zostały jakieś pojemniki biurowe to przygarnę. :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Śro mar 17, 2021 7:33 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

niestety, meg, już wyszły. został mi 1, ale myslałam, zeby go zostawić, przemyślę jeszcze, czy to dlatego, ze mi potrzebny, czy asekuracyjnie, żeby nie wydac wszystkiego z domu ;), jak nie chcesz natychmiast wysyłki.
Obrazek

maczkowa

Post » Śro mar 17, 2021 10:41 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

dodałam parę nowych rzeczy- gąbki konjak, kosmetyczkę kuferek - niby sekcja kosmetyczna, ale kiedy ja do nie dojdę :roll:
filtry do dzbanka Aquafor- jak ktoś ma dzbanek, warto, bo cena naprawde dobra.
kolejne świeczniki małe w sekcji wazonikowej ;)

a teraz idę słać paczki dla dziewczyn- dzięki wielkie :)))
Obrazek

maczkowa

Post » Śro mar 17, 2021 12:07 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

To ja poproszę:

3. żelazko turystyczne
18. depilator b) (turkusowy, z zatyczką)
34. pojemniczki na ładowarki (oba)

Do tego poproszę rezerwację:

10. uchwyt na telefon (muszę zapytać TŻ)
15. kredki - czy to jest tak, że w 1 opakowaniu jest mix kolorów? Bo na zdjęciach to wygląda tak, jakby w jednym pudełku były same niebieskie, a w drugim same rude.

Wasylisa

Od: Sob lis 02, 2013 14:43

Post » Śro mar 17, 2021 12:42 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Wasylisa pisze:To ja poproszę:

3. żelazko turystyczne
18. depilator b) (turkusowy, z zatyczką)
34. pojemniczki na ładowarki (oba)

Do tego poproszę rezerwację:

10. uchwyt na telefon (muszę zapytać TŻ)
15. kredki - czy to jest tak, że w 1 opakowaniu jest mix kolorów? Bo na zdjęciach to wygląda tak, jakby w jednym pudełku były same niebieskie, a w drugim same rude.

odłożone, zarezerwowane, potem wpisze w watek, kredki sprawdze w domu, nie mam pojecia, nie sprawdzałam, do głowy mi nie przyszło :) Ale ustale
a z pojemniczkami na ładowarki - znalazłam kolejny..ale tym razem większy, potem wrzucę :)
Obrazek

maczkowa

[poprzednia][następna]