OD SASA do lasa, czyli domowe rożności- DOKŁADKA

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie mar 14, 2021 19:05 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Zacytuję Cię maczkowa: dziecko nie chce, a ja nigdy nie byłam bibelotomaniaczką HA! przyłapana :mrgreen: NIe jest bibelotomaniaczką, a nazbierało się pełne szafki :ryk:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Nie mar 14, 2021 19:10 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

:strach: zgubiłam d!!!! alfabet pomerdałam :D
pomyslę nad cenami, ale słowo honoru- kompletnie nie mam pojęcia. Jeszcze kolory- robiłam zdjecia przy szybie i tam te kolory wychodziły ciut za ciemne, dlatego tam, gdzie wydawało mi się, ze nie do konca ten kolor, to robiłam zdjęcie w drugą strone i tak jest przy tym domku holenderskim i tym ostrosłupie

Atta,
eee, nie!! bibelotów nigdy nie gromadziłam :D u mnie uświadczysz może ze 3 wazoniki i 2 świeczniki i tyle- to, co więcej, to ściągało do domu moje dziecko :)
oo, właśnie, mam jeszcze wazoniki do potpourri :roll: tylko gdzie ukrylam je?
dobra, tymczasem spadam :) A Wy się rządzcie :)
Obrazek

maczkowa

Od: Pon gru 03, 2018 16:47

Post » Nie mar 14, 2021 19:11 Re: OD SASA DO...kosmet,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronik

maczkowa pisze:elektroniczna waga kuchenna w formie łyżki 500g/0,1g - 10 zl.
jest tam :)
generalnie szukajcie cen ;) staralam sie zaraz po nazwie rzeczy wpisywac, ale czasem mi się merdało. Nie wyceniłam jedynie dzwoneczków. I krokomierz po prostu oddam, pierwszemu, kto się zgłosi :)

to ja poproszę wagę i krokomierz
InPostem, poproszę
dane do przesyłki wysyłam na pewu
---
poproszę dane do przelewów
---
:smokin:

[edit] poczekam jeszcze na kolejne fanty
---
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Nie mar 14, 2021 19:14 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Maczkowa wysnułas dobrze, tylko żeby się Kropce nie pomieszało w łebku, że skoro już taka jest, to jej wszystko wolno :) ostatnio była dość długo cicho i co? Siedziała na meblach, jakimś cudem otwarła drzwiczki i wywalała mi z samej góry ciuchy :) ile tylko dostała :) albo z pojemnika wyciągala mi chusteczki.
Myślę że ten pendrive przetrwa u mnie dłużej niż standardowo. Zazwyczaj kończą owinięte taśmą klejąca :)

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Nie mar 14, 2021 19:45 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

na szybko tylko...
ewa_mrau pisze:

[edit] poczekam jeszcze na kolejne fanty
---

podejrzałam, ze lubisz kino, filmy...to może tu, jeszcze cosik do wybrania zostało ;)
viewtopic.php?f=20&t=208035
Obrazek

maczkowa

Post » Nie mar 14, 2021 23:36 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

maczkowa pisze::strach: zgubiłam d!!!! alfabet pomerdałam :D
pomyslę nad cenami, ale słowo honoru- kompletnie nie mam pojęcia. Jeszcze kolory- robiłam zdjecia przy szybie i tam te kolory wychodziły ciut za ciemne, dlatego tam, gdzie wydawało mi się, ze nie do konca ten kolor, to robiłam zdjęcie w drugą strone i tak jest przy tym domku holenderskim i tym ostrosłupie

Atta,
eee, nie!! bibelotów nigdy nie gromadziłam :D u mnie uświadczysz może ze 3 wazoniki i 2 świeczniki i tyle- to, co więcej, to ściągało do domu moje dziecko :)
oo, właśnie, mam jeszcze wazoniki do potpourri :roll: tylko gdzie ukrylam je?
dobra, tymczasem spadam :) A Wy się rządzcie :)

Jestem zbieraczem :oops: filiżanek, kubków i świeczników gł. szklanych, wiec to wszystko podlega rotacji, bo giną śmiercią mniej naturalną niżbym chciała :lol:

Atta

Post » Nie mar 14, 2021 23:43 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Zlokalizowałam kogoś, kto chciał wypróbować, więc dorzuć do naszego pudełka 6. Szczoteczka soniczna :twisted: [popytam jeszcze o gąbeczkę z aloesem,ale sama też ją wystaw]

Atta

Post » Pon mar 15, 2021 15:01 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

o dzisas :(( coś się z fotosikiem stało, w jakims momencie mi pokazało, że strona stwarza zagrożenie i nie ma nawet możliwości dodania do wyjątków i teraz patrzę, że zginęły WSZYSTKIE!!! zdjęcia :(( oprócz łyzki wagi, która i tak poszła. Se w łeb strzelę, jak nie wróci :(

troche dodałam, nie wszystko do konca,bo testuję i sprawdzam. Ale część tak- tylko jak bez zdjęć obejrzeć potpourri, wazoniki czy inne rzeczy :(
Obrazek

maczkowa

Post » Pon mar 15, 2021 21:00 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Saba nie pozwoliła sobie nic w gratisie dać i przelała za fanty j.w i z bazarku kuchennego - 100 zł- 20 nadwyżki.
Dołożyłam awansem 50 zł- bo rzeczy z bazarku filmowego sprzedane, tylko jeszcze kasa nie zdązyła wpłynąć i 15.03. przelałam 150 zł na sterylki kotek z rudery. Od teraz na kolejny cel zbiórka.
Obrazek

maczkowa

Post » Pon mar 15, 2021 21:12 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Oj tam nie pozwoliła, gratis gratisem, za które bardzo dziękujemy :) dołożyliśmy tylko troszkę od siebie, żeby na szwy dla kociczki nie brakło.
I czekamy ma ciąg dalszy :)

SabaS

Post » Pon mar 15, 2021 21:45 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

na razie zniknięcie wszystkich zdjęć totalnie mi podcięło skrzydła :( o ile bywalcy wątku poprzednie zdjęcia widzieli, to tych dzisiaj dołozonych raczej nie, już nie wspominajac o kimś, kto dopiero zobaczy wątek. Na razie mi się po prostu nie chce :(
Obrazek

maczkowa

Post » Pon mar 15, 2021 21:51 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

A masz te rzeczy na olx? To może tylko linki wstawić? Też by mi się odechciało przy takiej ilości fot. Ciekawe co się stało? Chyba upload.miau pewniejszy, a już na pewno zdjęcia dłużej są.

SabaS

Post » Wto mar 16, 2021 0:11 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Może sekcję wazoników na zapodaj wrzuć :lol: https://naforum.zapodaj.net/

Fotosik akurat dziś utracił ważność, przy czym tam nie da się tego obejść :evil: Ciekawe kiedy będa mieć przedłużona licencje :roll:

Atta

Post » Wto mar 16, 2021 5:47 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

a jeśli licencja wróci, to zdjęcia już wrzucone wrócą? długo takie przywracanie trwa?
Saba, ja z fotosika korzystam od kilkunastu lat i NIGDY nie miałam problemów zadnych. Fotosik właśnie jest fajny, bo tak zdjecia są bardzo długo widoczne, nie spawdzałam tego az tak bardzo, ale na pewno po roku, po dwóch są widoczne na forum, dlatego lubie z tego portalu skorzystac. A właśnie zapodaj net szybko te zdjecia znikają i to wkurzające jest.
Nie wem, coś bedę musiala wymyśleć, szczególnie z rzeczami, które ważne jest, jak wyglądają.
A na olx tego bazarku nie wrzucałam, właśnie najpierw chciałam tu przez jakiś czas potrzymać, potem dopiero gdzie indziej wystawić. Już raz sie zdarzyło, że wystawiłąm równolegle na olx, tam poszło błyskawicznie i było mi głupio, jak ktoś chciał następnego dnia tu kupić.
Na szczęście większość płyt poszła i zdjęcia przeboleję.
Obrazek

maczkowa

Post » Wto mar 16, 2021 5:51 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

dziewczyny, które zrobiły u mnie jakiś zakup- LimLim, jolabuk i się nie zadeklarowaly co dalej- poproszę o i nfo, czy odkładamy do kartonika i czekamy dalej, czy coś :)? Chociaż te kartoniki zaczynają mi się mnozyc i teraz tu sie problem z przestrzenią robi :)
Ale..to nie sugestia zadna, że nie nalezy tak robić, po prostu mi się tryb skargowo marudzący włączył ;)
Obrazek

maczkowa

[poprzednia][następna]