Co do Poli to w końcu dostała śniadanko także głodna nie chodziła. Ja nadal czekam na nową kartę i pin do niej bo jeszcze nie dostałam.
Dziękujemy z Polą za życzenia na dzień kobiet i również życzymy wszystkiego najlepszego.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Ewciu nie musisz mieć profilu zeby sie elektronicznie rozliczyc.
na podatki.gov.pl jest kilka opcji w jaki sposób się można zalogować. I jednyą z opcji jest podanie swojego przychodu z tego roku, z zeszłego i jak miałaś kwote do zapłaty czy nadpłaty, i pesel. I te tane potwierdzają ze Ty to Ty i otwierają sie Twoje dokumenty i mozna sie tak rozliczyć.
I potem drukujesz potwierdzenie ze strony ministerstawa finansów.
jolabuk5 pisze:Ja w ubiegłym roku musiałam poprawiać pit28, czegoś tam nie wpisałam. Ciekawe, jak się udało w tym roku. Pit37 to już kilka lat rozliczam, korzystając z gotowca Urzędu Skarbowego.
Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:Ewciu nie musisz mieć profilu zeby sie elektronicznie rozliczyc.
na podatki.gov.pl jest kilka opcji w jaki sposób się można zalogować. I jednyą z opcji jest podanie swojego przychodu z tego roku, z zeszłego i jak miałaś kwote do zapłaty czy nadpłaty, i pesel. I te tane potwierdzają ze Ty to Ty i otwierają sie Twoje dokumenty i mozna sie tak rozliczyć.
I potem drukujesz potwierdzenie ze strony ministerstawa finansów.
Masz rację coś takiego było tylko nie chciało mi się szukać zeszłorocznego dochodu.
Ewa L. pisze:Niby proste ale dla mnie to jednak zbyt skomplikowane i jednak pozostanę na razie przy swojej wersji. Wysłałam, doszło i wczoraj już dostałam zwrot na konto. I tak rok 2020 uważam za rozliczony.
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Niby proste ale dla mnie to jednak zbyt skomplikowane i jednak pozostanę na razie przy swojej wersji. Wysłałam, doszło i wczoraj już dostałam zwrot na konto. I tak rok 2020 uważam za rozliczony.
Mała rzecz a cieszy, co nie?![]()
Czy u was też pada? U nas leje a ja muszę iść do sklepu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], misiulka i 31 gości