Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Och, jak dobrze! Bardzo czekałam na tę wiadomość, ciągle tu zaglądałam! Ciekawe jak malutka się tam odnajdzie, czy będzie się bardzo bała nowej opiekunki? Oby się szybko przyzwyczaiła!![]()
![]()
![]()
Jak napiszesz, że jest ok, to zrobię nowe ogłoszenie! Przydałyby się też nowe fotki, najlepiej zrelaksowanego kota w dt
Marzenia11 pisze:Adaptacja Belli idzie bardzo powolutku. Tzn je od początku ładnie i korzysta z kuwety, natomiast z trudem, albo jeszcze prawie w ogóle nie przekonała się do swojego nowego człowieka. W sumie to dopiero tydzień minął, więc moze to normalne, a mi brakuje po prostu zwykłej cierpliwości..
Na działce Lodzia jeszcze bardziej łysa. To już nie wygląda fajnie, tzn. od początku nie wygląda, ale był moment, z miałam wrażenie, ze nie jest gorzej, ale wczoraj siostra doniosła, zę już ma cała jedną tylną łapkę łysą.
Pokazały się tylko starszaki. Plamka, Noska, Pipi i Bengal i Ojczulek zniknęli..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 128 gości