Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SabaS pisze:Ja też już po spacerze, nad wodą tlumy ludzi, to ja nie wiem co będzie w porze poobiedniej. To znaczy wiem co będzie, będę szczęśliwa że mnie tam nie ma
a pogoda dopiero się rozkręca, od połowy tygodnia nawet +15 stopni.
SabaS pisze:Dziękuję za odwiedziny i za życzeniadla Was również życzenia przyjemnego świętowania
U mnie kolorowy pawikowy zawrót głowyi od tygodnia kursowanie do weta z Tereską. A końca nie widać
W międzyczasie muszę podjechać jeszcze na kontrolne badania krwi z Kropką i Szajbuskiem. To już miesiąc minął od ostatnich badań. Nie nadążam
dobrze, że te dni już coraz dłuższe...
SabaS pisze:Dziękuję za odwiedziny i za życzeniadla Was również życzenia przyjemnego świętowania
U mnie kolorowy pawikowy zawrót głowyi od tygodnia kursowanie do weta z Tereską. A końca nie widać
W międzyczasie muszę podjechać jeszcze na kontrolne badania krwi z Kropką i Szajbuskiem. To już miesiąc minął od ostatnich badań. Nie nadążam
SabaS pisze:Dzięki jolabuk5kciuki zawsze mile widziane
Ma ktoś z Was doświadczenie z ziołem czarci pazur u kotów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości