Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ziemosław pisze:W ogóle taka ciekawostka. Mimo że sama spożywam okazjonalnie, to mam jakąś przedziwną słabość do alkoholi w zestawie ze szkłemkiedyś kupiłam 5-pak piwa Fortuna tylko po to, aby dorwać się do dołączonej szklanki. Piwo wypiłam jedno, a szklankę niedługo później zbił Franio
![]()
Wczoraj z kolei padłam ofiarą zestawu whisky Grants z 2 szklaneczkami (https://smaczajama.pl/pl/p/Whisky-Grant ... kami-/9188). Oczywiście drinkówki są w domu, ale to dla mnie nie przeszkoda, kupiliśmywypiliśmy z nich po 1 drinku i do spania
Gosiagosia pisze:Ziemosław pisze:W ogóle taka ciekawostka. Mimo że sama spożywam okazjonalnie, to mam jakąś przedziwną słabość do alkoholi w zestawie ze szkłemkiedyś kupiłam 5-pak piwa Fortuna tylko po to, aby dorwać się do dołączonej szklanki. Piwo wypiłam jedno, a szklankę niedługo później zbił Franio
![]()
Wczoraj z kolei padłam ofiarą zestawu whisky Grants z 2 szklaneczkami (https://smaczajama.pl/pl/p/Whisky-Grant ... kami-/9188). Oczywiście drinkówki są w domu, ale to dla mnie nie przeszkoda, kupiliśmywypiliśmy z nich po 1 drinku i do spania
Ja mam to samo![]()
Mam po dwie szklaneczki do piwa Żywiec, dwie Tyskie, kieliszki do wina musującego Martini, dwie szklaneczki Jack Daniels, dwie Ballantines.kieliszeczki do wódeczki krupnik aż 4.
Nul pisze:Gosiagosia pisze:Ziemosław pisze:W ogóle taka ciekawostka. Mimo że sama spożywam okazjonalnie, to mam jakąś przedziwną słabość do alkoholi w zestawie ze szkłemkiedyś kupiłam 5-pak piwa Fortuna tylko po to, aby dorwać się do dołączonej szklanki. Piwo wypiłam jedno, a szklankę niedługo później zbił Franio
![]()
Ja mam to samo![]()
Mam po dwie szklaneczki do piwa Żywiec, dwie Tyskie, kieliszki do wina musującego Martini, dwie szklaneczki Jack Daniels, dwie Ballantines.kieliszeczki do wódeczki krupnik aż 4.
Ale kolekcja
Ja mam chyba po jednej
Ale nie, takie do piwa to chyba rzeczywiście dwie - po małżonku
Teraz powinnma zbierać po trzy... miseczki dla Kotów
ewar pisze:Piję rozpuszczalną kawę Nescafe. Bardzo często tańsza była w zestawie z kubkami. Jeszcze kilka mam, ale porozdawałam całe mnóstwo
Gosiagosia pisze:ewar pisze:Piję rozpuszczalną kawę Nescafe. Bardzo często tańsza była w zestawie z kubkami. Jeszcze kilka mam, ale porozdawałam całe mnóstwo
Dzięki Tobie tzn twoim bazarkom mam też parę kubeczków z kotami, masę posłanek itp
Nul pisze:Gosiagosia pisze:ewar pisze:Piję rozpuszczalną kawę Nescafe. Bardzo często tańsza była w zestawie z kubkami. Jeszcze kilka mam, ale porozdawałam całe mnóstwo
Dzięki Tobie tzn twoim bazarkom mam też parę kubeczków z kotami, masę posłanek itp
Skąd my to znamy... ewar-owe kubeczki, posłanka...
kwiryna pisze:Ja co kupię to i tak zaraz stłukęod ewar też mam śliczne kubeczki, tylko już uszu nie mają.
ewar pisze:kwiryna pisze:Ja co kupię to i tak zaraz stłukęod ewar też mam śliczne kubeczki, tylko już uszu nie mają.
Zwykle koty są odpowiedzialne za destrukcję![]()
Jestem uzależniona od kocich misek. NaprawdęMam tego całe mnóstwo. Głównie angielskie. Psie też i chyba każdy znajomy kot lub pies dostał kiedyś ode mnie miskę w prezencie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Nul i 53 gości