Moderator: Estraven
jolabuk5 pisze:Wg. Internetu - 2,5 mg/kg kota 3 razy dziennie. Piszą nawet że 4x, ale ja dawałam 1x i pomagało, więc nie zaryzykowałabym więcej niż 1x, najwyżej 2x. Przy zawiesinie znalazłam, że 2 ml strzykawką do pysia. Tabletka (bez recepty) wygodniejsza, bo można podać w smaczku typu miamor pasta, kot raczej nie wyczuje. Zalecają 1/4 tabletki 100 mg. Ale wydaje mi się, że przy takiej dawce (ok. 25 mg) to raz dziennie, ewentualnie można podzielić na 2 razy.
Pamiętam, źe ludziom też zaleca się jakieś ogromne dawki tego nifuroksazydu - kilka tabletek dziennie, a ja brałam 1, góra dwie, czasem następnego dnia jeszcze jedną i wystarczało. Dlatego kotom też daję mniej.
Gosiagosia pisze:Moja kochana dzikuska Pusia przyszła rano do łóżeczka na głaski. Jestem zaskoczona bo nigdy nie przychodziła o tej porze tylko w nocy jak nikt nie patrzył i była Migotka to ona wskakiwala.
Czyżby sukces![]()
![]()
Może będzie jeszcze przytulakiem.
Gosiagosia pisze:Nie mogę chodzić na zakupy
Poszłam do Rossmana po Lysol do prania a kupiłam jeszcze sto innych rzeczy a nuż się przydadzą.
Też tak macie?
Poszłam do Rossmana po Lysol do prania a kupiłam jeszcze sto innych rzeczy a nuż się przydadzą.
Też tak macie?
Nul pisze:Gosiagosia pisze:Nie mogę chodzić na zakupy
Też tak macie?
Czasem mamyAle to są tylko baaardzo potrzebne rzeczy!
MonikaMroz pisze:Gosiu mama już miała Lypex o 10 rano.
Wysyłka expresowa z tego sklepu zoona.pl
Też tak macie?
Też tak macie?
Ziemosław pisze:Gosiagosia pisze:Nie mogę chodzić na zakupy
Też tak macie?
Ja tam mam jak kupuję koraliki albo włóczki![]()
Zamiar: tylko jeden kolor bo mi brakuje
Rezultat: Michał sprawdzający historię konta: CZEMU ZNOWU WYDAŁAŚ 250 ZŁ NA PIERDOŁY?!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 763 gości