Koki-99 pisze:Cudne te Twoje kociaste. A Tofik to taki serdelek trochę
tylko tak wyszedł na zdjęciu, on ma raczej smukła sylwetkę i wazy trochę ponad 4 kg, co jak na kocura jest raczej w sam raz
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Koki-99 pisze:Cudne te Twoje kociaste. A Tofik to taki serdelek trochę
Nul pisze:Bardzo ładne trikotum!
A czwarte kotum nie chciało dołączyć do grupowego zdjęcia?
Kotina pisze:Z przyjemnością ogląda się te Twoje kotki, piękne, zadbane futerka, puszyste brzuszki, widać, że im dobrze ....![]()
jolabuk5 pisze:Tofiku, zdrowia i szczęścia, wszystkiego o czym marzysz!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:Dzisiaj świętujemyTofik ma "urodziny" , 9 lat temu był adoptowany z Kociej Chatki. Wczoraj ugotowałam mu w prezencie udziec z indyka i już wieczorem zaczął świętowanie
Poczęstował kocice, ale tylko Elenka skorzystała, ona w tych sprawach jest niezawodna. Pozostałe dwie nie przejawiały ochoty na jedzenie, moze dzisiaj zmienia zdanie, dam im jak tylko mięso się zagrzeje, bo było przez noc w lodówce. Na razie była saszetka na śniadanie, ulubiony królik z Doliny Noteci.
ewar pisze:Szczęścia i zdrowia Tofiku![]()
mir.ka, czy Elenka bawi się patyczkami matatabi?
mir.ka pisze:Tak, to te patyczki. Przeczytałam jakiś czas temu o nich u Ciebie i kupiłam swoim kotom, ale zainteresowanie takie sobie. Co jakis czas im wyjmuję jeden to kilka dni się pobawią, a później gdzieś leży.
ewar pisze:mir.ka pisze:Tak, to te patyczki. Przeczytałam jakiś czas temu o nich u Ciebie i kupiłam swoim kotom, ale zainteresowanie takie sobie. Co jakis czas im wyjmuję jeden to kilka dni się pobawią, a później gdzieś leży.
U mnie też tak jest, u koleżanki również. Czyszczą sobie tym ząbki i tak ma być. U mnie leżą na podłodze, co jakiś czas któryś z kotów patyczek podgryza , muszę kupić nowe, bo już wszystkie oskubane z kory.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 68 gości