Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Smutne bardzo...
Talka pisze:Zobaczcie... Tu chyba jest ok?
https://youtu.be/Dnu_ejjpkQc
MonikaMroz pisze:Talka pisze:Zobaczcie... Tu chyba jest ok?
https://youtu.be/Dnu_ejjpkQc
O matko, jak się kotłują
Ale jak Fiszka jest górą to jej to ewidentnie pasuje![]()
![]()
Blue pisze:Serce się raduje widząc jak Fiszka śmiga
Jeśli mogę troszkę zmienić temat - mam właśnie na tymczasie kotkę której test na białaczkę wyszedł dodatni. Muszę ją troszkę ogarnąć zdrowotnie, sprawdzić jaki jest ogólny stan zdrowia, zrobić test PCR żeby mieć pewność. Jeśli FeLV się potwierdzi a nie wyjedzie żaden chłoniak czy inne dziadostwo to myślę o pójściu Waszą drogą i podaniu jej RetroMAD1 jeśli uda mi sie ogarnąć zbiórkę bo nie udźwignę takiego dodatkowego wydatku. Ale to inna sprawa, zrobię wszystko by Zuzię uratować.
Jednak mam pytanie do Ciebie- czy możesz mi podesłać jakieś linki do ciekawych informacji na temat tego preparatu i jego efektów? Przeciwwskazań?
Jam z angielskiego nogaA Ty już pewnie przetarłaś szlaki.
A gdyby się potwierdziło że jest nam potrzebny i faktycznie może się przydać Zuzi, czy mogłabyś nam pomóc w jego załatwieniu (logistycznie)? Nigdy nic nie kupowałam w taki sposób.
Na razie tylko się rozeznaję w temacie, ale Wasze doświadczenia są dla mnie bardzo ważne
Blue pisze:Serce się raduje widząc jak Fiszka śmiga
Jeśli mogę troszkę zmienić temat - mam właśnie na tymczasie kotkę której test na białaczkę wyszedł dodatni. Muszę ją troszkę ogarnąć zdrowotnie, sprawdzić jaki jest ogólny stan zdrowia, zrobić test PCR żeby mieć pewność. Jeśli FeLV się potwierdzi a nie wyjedzie żaden chłoniak czy inne dziadostwo to myślę o pójściu Waszą drogą i podaniu jej RetroMAD1 jeśli uda mi sie ogarnąć zbiórkę bo nie udźwignę takiego dodatkowego wydatku. Ale to inna sprawa, zrobię wszystko by Zuzię uratować.
Jednak mam pytanie do Ciebie- czy możesz mi podesłać jakieś linki do ciekawych informacji na temat tego preparatu i jego efektów? Przeciwwskazań?
Jam z angielskiego nogaA Ty już pewnie przetarłaś szlaki.
A gdyby się potwierdziło że jest nam potrzebny i faktycznie może się przydać Zuzi, czy mogłabyś nam pomóc w jego załatwieniu (logistycznie)? Nigdy nic nie kupowałam w taki sposób.
Na razie tylko się rozeznaję w temacie, ale Wasze doświadczenia są dla mnie bardzo ważne
Blue pisze:No właśnie o takie informacje mi chodziło! Bo to co znalazłam sama tak na szybko to w sumie zdawkowe informacje ogólne i nie za dużo.
Dziękuję!
Ja na razie muszę ją ogarnąć, upewnić się że nie ma chłoniaka czy innego gada etc.
Ale w tym czasie szukam dalszych dróg.
FeLV to dla mnie coś zupełnie nowego jesli chodzi o praktykę.
Ile czasu czekaliście na przesyłkę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 12 gości